reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Kamila mam pytanie bo karmisz bebilon em tak jak ja i powiedz mi jakie twoje mają kupkę po nim chodzi mi o kolor i twardosc przepraszam dziewczyny ze takie pytanie

reklama
Ja przewaznie na wieczor po kąpieli a ml to zalezy ok 90ml,po poludniu staram sie odciagac laktatorem zawsze zeby podawac mu tez swoje w butli i.utrzymac laktacje,ale dzis np mam tak miekkie piersi ze ledwo 30 ml odciagnelam,a czasem nawet ze 160ml wiec nie dalabym rady malego nakarmic tylko cycem nienajadal sie i tak od msca dokarmiam.

Ale wiecie, że jak są miękkie piersi to nie znaczy, że nie ma pokarmu? Ja mam zawsze miękkie bo Mały ciągle je i tyje pół kg co tydzień... :-) a, że laktator nie odciąga to inna sprawa :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz karmie nutramigenem na receptę i o kółkach juz nie pamiętam. Przy bebilonie miały zielone i bardziej zbite :/ teraz miękkie i żółte choć co dwa dni ciągle.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila a czemu na nutramiginie ze względu tylko na kolki czy że względu na kupę bo mój właśnie robi takie żółto zielone i co dwa dni

Żółto zielone są ok. Tylko ze względu na kolki. Zośka miała takie ze w szpitalu na szybko w nocy ja brali na usg brzucha i konsultacje chirurgiczna . Po jednym dniu nowego mleka kolki juz nie wróciły choć nadal jest marudna gdy pryka.:)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patrishej ja na noc zakładam koszulkę taka cienka i na to całego pająca ale zauważyłam że mój ogólnie lubi ciepło kładę go w rozku odpinane i przykrywamy ciepłym kocem i nie lekkim bo woli taki ciężki ze smyk minki plus bawełna

no własnie ja tez kładę w body i pajacu do tego skarpetki zawijam w kocyk albo śpiworek a na wierzch jeszcze taki grubszy i mały jest letni :( i czasem kicha wiec się zastanawiam czy przypadkiem nie sięgnąć po kołderkę silikonowa

Do góry