reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U nas od 21 do 3 potem o 5.30 pobudka bo głodny i do od 5.45do 9 spal Ale teraz
aż tylko 10 minut spał.My chrzciny robimy w święta ubo u mojego mają zabobony ze z nie ochrzczony dzieckiem niemoge nigdzie jeździć i dla świętego spokoju W Święta CHRZCZE a i córkę jak miała dwa miesiące tez chrzuciłam przynajmniej przespana cała mszę i teraz tez mam nadzieje ze bedzie

Kurcze, wyobraźcie sobie, że jak jestem w domu sama to Borys ciągle a to płacze a to jeść a to brzuszek.. Jak jest mąż lub mój tata to dziecko anioł?! No nie rozumiem... A ja głupia zamiast tyle zrobić dziś to siedziałam i patrzyłam na tatę i małego.... ;-)

A teraz wszyscy poszli i jestem ciekawa... Bo już słyszę, że się budzi bo akurat chciałam prasować B-)

Co do chrztu to my w styczniu robimy :-)

A do spania w łóżeczku to ja się zwyczajnie boje go tam na noc wsadzić.. ;-) mimo, że łóżeczko mogę przesunąć do naszego to boje się, że tam nie usłyszę jak mu się uleje czy coś... Chyba musze się iść leczyć B-) ps tak w ogóle to ja lubię z nim spać B-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja po ciemku nie lubi wiec śpimy przy lampce, w zasadzie w ogóle ma problemy ze snem. Za to z bioderkami juz ok bylismy dzis na ponownym usg.
Dzidzia nie martw sie, podadzą leki i bedzie super :)

Jurczux haha uwielbiam tego typu teksty zawsze cos smiesznego:d
Ale moje ulubione jest,ze jak jest rzucony urok na dziecko to trzeba je " przelozyc przez spodnice" zeby odgonic uroki :D

My będziemy chrzcic na wiosnę jak będą miały ponad pół roku. Córce robiliśmy jak miała 3,5 miesiąca i ton było za wcześnie. Chciała spać ciągle,a na obiedzie sporo gości, nie mogła spać i całe chrzciny przeryczala mi na rękach. Obie się umeczylysmy także teraz poczekam aż dzieci będą w stanie się czym zainteresować.
Dzisiaj dzieciaki dopiero zasnely.... wykończą mnie :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

A najlepsze ze teściowa jeszcze szymusia nie widziała a on będzie w niedziele miał dwa miesiące. Apropo tesciowa ma do nas 40 km tak więc to nie jest daleko a będzie mi tu prawic jakieś zabobony jak dla mnie to ona nawet na chrzciny nie musi przyjezdzac

reklama
Świstak to bardzo przykre, że jej jeszcze nie było...? Ona tak zawsze chętnie się do Was wybiera ? Kurcze nie rozumiem takich osób .. Dziecko przychodzi na świat, ludzie się powinni cieszyć, szaleć z radości... No ale cóż czasami bliskich nie da się zrozumieć..... A pytałaś, mówiłaś jej coś?

A tak z innej beczki... Właśnie przewinęłam moje dziecię, ładnie pupkę nasmarowałam.. Zapiełam pueluszkę.. I kiedy ostatnia napka od pajacyka została przypięta usłyszałam radosne Pfryyyyuu plafgsd...!? ;-) tacie nigdy tak nie robi... ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry