reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Kamila mam pytanie bo karmisz bebilon em tak jak ja i powiedz mi jakie twoje mają kupkę po nim chodzi mi o kolor i twardosc przepraszam dziewczyny ze takie pytanie

reklama
Ja przewaznie na wieczor po kąpieli a ml to zalezy ok 90ml,po poludniu staram sie odciagac laktatorem zawsze zeby podawac mu tez swoje w butli i.utrzymac laktacje,ale dzis np mam tak miekkie piersi ze ledwo 30 ml odciagnelam,a czasem nawet ze 160ml wiec nie dalabym rady malego nakarmic tylko cycem nienajadal sie i tak od msca dokarmiam.

Ale wiecie, że jak są miękkie piersi to nie znaczy, że nie ma pokarmu? Ja mam zawsze miękkie bo Mały ciągle je i tyje pół kg co tydzień... :-) a, że laktator nie odciąga to inna sprawa :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz karmie nutramigenem na receptę i o kółkach juz nie pamiętam. Przy bebilonie miały zielone i bardziej zbite :/ teraz miękkie i żółte choć co dwa dni ciągle.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila a czemu na nutramiginie ze względu tylko na kolki czy że względu na kupę bo mój właśnie robi takie żółto zielone i co dwa dni

Żółto zielone są ok. Tylko ze względu na kolki. Zośka miała takie ze w szpitalu na szybko w nocy ja brali na usg brzucha i konsultacje chirurgiczna . Po jednym dniu nowego mleka kolki juz nie wróciły choć nadal jest marudna gdy pryka.:)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patrishej ja na noc zakładam koszulkę taka cienka i na to całego pająca ale zauważyłam że mój ogólnie lubi ciepło kładę go w rozku odpinane i przykrywamy ciepłym kocem i nie lekkim bo woli taki ciężki ze smyk minki plus bawełna

no własnie ja tez kładę w body i pajacu do tego skarpetki zawijam w kocyk albo śpiworek a na wierzch jeszcze taki grubszy i mały jest letni :( i czasem kicha wiec się zastanawiam czy przypadkiem nie sięgnąć po kołderkę silikonowa

Do góry