reklama
patka90.02
Fanka BB :)
A jak często dokarmiasz i ile ml? Bo zastanawiam się nad dokarmianiem mojej małej.
betkaa88
Ja przewaznie na wieczor po kąpieli a ml to zalezy ok 90ml,po poludniu staram sie odciagac laktatorem zawsze zeby podawac mu tez swoje w butli i.utrzymac laktacje,ale dzis np mam tak miekkie piersi ze ledwo 30 ml odciagnelam,a czasem nawet ze 160ml wiec nie dalabym rady malego nakarmic tylko cycem nienajadal sie i tak od msca dokarmiam.
tekila85
Ale wiecie, że jak są miękkie piersi to nie znaczy, że nie ma pokarmu? Ja mam zawsze miękkie bo Mały ciągle je i tyje pół kg co tydzień... :-) a, że laktator nie odciąga to inna sprawa :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz karmie nutramigenem na receptę i o kółkach juz nie pamiętam. Przy bebilonie miały zielone i bardziej zbite :/ teraz miękkie i żółte choć co dwa dni ciągle.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Tekila pol kilo na tydzien? to strasznie dużo moja w ciagu 3-tygodni przytyla 700 g
Żółto zielone są ok. Tylko ze względu na kolki. Zośka miała takie ze w szpitalu na szybko w nocy ja brali na usg brzucha i konsultacje chirurgiczna . Po jednym dniu nowego mleka kolki juz nie wróciły choć nadal jest marudna gdy pryka.
reklama
Patrishej ja na noc zakładam koszulkę taka cienka i na to całego pająca ale zauważyłam że mój ogólnie lubi ciepło kładę go w rozku odpinane i przykrywamy ciepłym kocem i nie lekkim bo woli taki ciężki ze smyk minki plus bawełna
no własnie ja tez kładę w body i pajacu do tego skarpetki zawijam w kocyk albo śpiworek a na wierzch jeszcze taki grubszy i mały jest letni i czasem kicha wiec się zastanawiam czy przypadkiem nie sięgnąć po kołderkę silikonowa