reklama
swistak34
Fanka BB :)
U nas tatuś to ma szczęście bo jeszcze nigdy szymus nie zrobił kupy a mi jak zrobi to czasami aż bokiem mu wyjdzie ze trzeba ubranie przebierać. Tekile tak to jest z tymi teściowa ze nigdy chętnie nie przyjeżdżają ba mój mąż musi po nich jeździć i ich odwozić ale już nieważne za to moi rodzice nie odstępuje od szymusia jak to mówią mają taką malutka pociechę bo niektóre wnuki to stare duży ponad dwadzieścia i jak siostrzenica 21 nosiła szymusia to dziadek mówił ze juz jej pasuje żeby się starała bo on chce zostać pradziadkiem ale nie tak hop siup ona ma ważniejsze priorytety studia i dopiero za trzy lata ślub wiec szybko wybiła dziadkowie z głowy prawnuka.Dziewczyny
juz niedługo święta a pamiętacie jak jeszcze niedawno narzekałysmy kiedy się maleństwa urodzą a teraz będą już z nami przy wigilijnym stole i będzie ich pierwsza gwiazdka cudownie
juz niedługo święta a pamiętacie jak jeszcze niedawno narzekałysmy kiedy się maleństwa urodzą a teraz będą już z nami przy wigilijnym stole i będzie ich pierwsza gwiazdka cudownie
U nas tatuś jeszcze nigdy nie przebrał dziecka wiec i niespodzianek nie ma. A tak z innej beczki to w czym kladziecie spać maluchy ? Mój chyba marznie i się budzi jest letni jak go biorę na ręce dziś pobudka w o 2.20 i 5.00 wiec nawet trzech godzin nie podpal
tekila85
A ja na noc tylko samego pajacyka ubieram bo Mały śpi ze mną w łóżku pod swoim kocykiem i trochę kołdrą okryty i jak zakładaliśmy body to był mokry...jakby spał u siebie to koniecznie body bo jednak takc byłoby mu zimniej.
A w kwestii ubrań, to jak ubieracie teraz dzieci na spacer? Głównie chodzi mi o nogi.. Czy jakoś ocieplane spodnie czy co? Bo na gorze dziecko ma kilka warstw a nóżki?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
A w kwestii ubrań, to jak ubieracie teraz dzieci na spacer? Głównie chodzi mi o nogi.. Czy jakoś ocieplane spodnie czy co? Bo na gorze dziecko ma kilka warstw a nóżki?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na spacer na spiochy pod kombinezon zakładam jeszcze rajstopki. Zakładam na bo i tak tego nie widać, a jest mi wygodniej i im i ciepło.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieciaki miały dziś przerwę 22-3:30 !! Aż z mężem pokorzystalismy
tekila85
Wiktorka88 O
U nas noce wciąż ciężkie, mała chce byc do mnie przyklejona wiec ją na maksa musze przytulać heh jak tylko pomyslalam, że z chlopem pokorzystamy to sie młoda budziła.
Swistak ja to bym wolała tak jak ty, a moi przyjeżdżają i marudza.
Swistak ja to bym wolała tak jak ty, a moi przyjeżdżają i marudza.
reklama