reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U nas tatuś to ma szczęście bo jeszcze nigdy szymus nie zrobił kupy a mi jak zrobi to czasami aż bokiem mu wyjdzie ze trzeba ubranie przebierać. Tekile tak to jest z tymi teściowa ze nigdy chętnie nie przyjeżdżają ba mój mąż musi po nich jeździć i ich odwozić ale już nieważne za to moi rodzice nie odstępuje od szymusia jak to mówią mają taką malutka pociechę bo niektóre wnuki to stare duży ponad dwadzieścia i jak siostrzenica 21 nosiła szymusia to dziadek mówił ze juz jej pasuje żeby się starała bo on chce zostać pradziadkiem ale nie tak hop siup ona ma ważniejsze priorytety studia i dopiero za trzy lata ślub wiec szybko wybiła dziadkowie z głowy prawnuka.Dziewczyny
juz niedługo święta a pamiętacie jak jeszcze niedawno narzekałysmy kiedy się maleństwa urodzą a teraz będą już z nami przy wigilijnym stole i będzie ich pierwsza gwiazdka cudownie

U nas tatuś jeszcze nigdy nie przebrał dziecka wiec i niespodzianek nie ma. A tak z innej beczki to w czym kladziecie spać maluchy ? Mój chyba marznie i się budzi jest letni jak go biorę na ręce dziś pobudka w o 2.20 i 5.00 wiec nawet trzech godzin nie podpal

Patrishej ja na noc zakładam koszulkę taka cienka i na to całego pająca ale zauważyłam że mój ogólnie lubi ciepło kładę go w rozku odpinane i przykrywamy ciepłym kocem i nie lekkim bo woli taki ciężki ze smyk minki plus bawełna

A ja na noc tylko samego pajacyka ubieram bo Mały śpi ze mną w łóżku pod swoim kocykiem i trochę kołdrą okryty i jak zakładaliśmy body to był mokry...jakby spał u siebie to koniecznie body bo jednak takc byłoby mu zimniej.

A w kwestii ubrań, to jak ubieracie teraz dzieci na spacer? Głównie chodzi mi o nogi.. Czy jakoś ocieplane spodnie czy co? Bo na gorze dziecko ma kilka warstw a nóżki?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas noce wciąż ciężkie, mała chce byc do mnie przyklejona wiec ją na maksa musze przytulać heh jak tylko pomyslalam, że z chlopem pokorzystamy to sie młoda budziła.
Swistak ja to bym wolała tak jak ty, a moi przyjeżdżają i marudza.

reklama
Az sie boje dzisiejszej nocy bo maly od dwoch dni marudny:( wczoraj pospal popoludniu i wieczorem a w nocy szalenstwo w lozeczku lezal wiercil sie plakal jak tylko go odlozylam,ciekawe co dzis Nas czeka?!

Do góry