reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

My juz po wizycie, mały wolno przybiera na wadze :( dostałam leki na produkcje mleka, jak to nie pomoże dokarmiać mm.
Moj tez przesypia cześć nocy ale musze go budzić na jedzonko
Żuczek ma dzisiaj miesiąc :)

reklama
A ja dzis cale popoludnie spie z malym.
Wstalam rano i jakies dreszcze mialam i taka slaba miesnie mnie bolaly wszystkie!!!
Nawet palce u rąk normalnie nie do zycia slaba taka jakby chorobsko mnie rozkladalo teraz dzieki malemu ktory pozwolil mamie pospalismy z 3 godz i chyba lepiej poza tym ze glowa mi peknie:(
Bylam w aptece to dala mi jakis syrop dla mam bo ogolnie nic nie mozna niby:/ co mi to da jak ani kataru ani kaszlu nie mam tylko samo lamanie w kosciach

Hej :-) u nas wczoraj i dziś lepiej z tymi kolkami :-) chyba ten probiotyk Biogaja zaczyna działać B-) jestem happy bo Mały śpi, nie krzyczy, bo cud B-)
Oby tak dalej B-) pediatra kazała podawać i to i jakby co espumisan 100 lub w razie co ten niemiecki. Kurcze może będzie dobrze :-)

Ogólnie do szczepień za 2-3 tygodnie i pediatra powiedziała, że bez problemu, że nie w 6 tygodniu -w szoku byłam!? No ale może jakaś jedna mądra, która jak widzi, że rodzic chce szczepić tylko później żeby dziecko trochę podrosło i wagi nabrało to nie robi paniki ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dwa pytania czy wasze dziecko już ma łzy ? i czy już oglądają rączki?
Moja ma 7 tygodni i żadnych łez, rączki oglądała kilka razy.

Ostatnia edycja:
Moje mają łzy ale raczej jeszcze nie oglądają, a są przecież tu najstarsze prawie :) spokojnie każde dziecko w swoim tempie, a odchylenie do chyba 4tyg w tych etapach jest ok

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój tez płacze już łezkami, raczek swoich jeszcze nie ogląda za to macha nimi strasznie jak jest zły . Mnie osobiści martwi fakt ze czasem strasznie niespokojnie śpi kwili nawet 30 minut zanim zaśnie

Mój synek łez jeszcze nie ma, ale też jęczy przez sen ;-) wydaje często bardzo dziwne dźwięki, wręcz charczy nawet... Ale to pediatra powiedziała, że przez wiotkość krtani typową dla chłopców..

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O to mnie pocieszylyscie :)
Moja też macha raczkami i nozkami juz prawie wcale nie ma zacisnietych dloni, ale rączek też raczej nie wkłada jeszdze do buzi. Ja to jestem po prostu glupia czytam o rozwoju dzieci i później sie nakręcam mimo że eiem, że każde dziecko rozwija sie w swoim tempie.

Do góry