reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Nie wiem czemu nie mogła oddychać mleka akurat nie jadła... Podniosłam ja do góry, klepałam po pleckach i dmuchnęłam w buźke i puściło.

Ja mam medele i polecam jak najbardziej, trochę może głośna ale dobrze odciąga :) Moja też ciągle wpycha rączki do buzi, nie wiem czym to jest spowodowane :-) Karuzele to super wynalazek, od jakichś paru dni wkładam małą do łóżeczka i zafascynowana ogląda i 'gada' do tych ruchomych zabawek. Na takie zachłyśnięcia, zakrztuszenia najlepiej dmuchnąć dziecku w twarz - efekt natychmiastowy.

Wiktorka dokładnie na podnoszenie głowy za rączki jeszcze mają czas .Mój wczoraj miał szczepienia 5w1 plus na żółtaczke i rotawirusy nawet było dobrze poplakal tylko po wbiciu noc bez gorączki uff

My tez jestesmy po szczepieniu jedno wklucie tylko zaplakal sekunde a teraz najedzony spi,oby nie goraczkowal.
Ile Wasze maluchy ważą/ważyły mając 7 tyg bo Nasz 6100 i nalezy do takich większakow bo jest tez długi.
Patka cale szczescie,ze opanowalas sytuacje!!

reklama
Do góry