reklama
betkaa88
Fanka BB :)
A ja dzis cale popoludnie spie z malym.
Wstalam rano i jakies dreszcze mialam i taka slaba miesnie mnie bolaly wszystkie!!!
Nawet palce u rąk normalnie nie do zycia slaba taka jakby chorobsko mnie rozkladalo teraz dzieki malemu ktory pozwolil mamie pospalismy z 3 godz i chyba lepiej poza tym ze glowa mi peknie
Bylam w aptece to dala mi jakis syrop dla mam bo ogolnie nic nie mozna niby:/ co mi to da jak ani kataru ani kaszlu nie mam tylko samo lamanie w kosciach
Wstalam rano i jakies dreszcze mialam i taka slaba miesnie mnie bolaly wszystkie!!!
Nawet palce u rąk normalnie nie do zycia slaba taka jakby chorobsko mnie rozkladalo teraz dzieki malemu ktory pozwolil mamie pospalismy z 3 godz i chyba lepiej poza tym ze glowa mi peknie
Bylam w aptece to dala mi jakis syrop dla mam bo ogolnie nic nie mozna niby:/ co mi to da jak ani kataru ani kaszlu nie mam tylko samo lamanie w kosciach
tekila85
Hej :-) u nas wczoraj i dziś lepiej z tymi kolkami :-) chyba ten probiotyk Biogaja zaczyna działać B-) jestem happy bo Mały śpi, nie krzyczy, bo cud B-)
Oby tak dalej B-) pediatra kazała podawać i to i jakby co espumisan 100 lub w razie co ten niemiecki. Kurcze może będzie dobrze :-)
Ogólnie do szczepień za 2-3 tygodnie i pediatra powiedziała, że bez problemu, że nie w 6 tygodniu -w szoku byłam!? No ale może jakaś jedna mądra, która jak widzi, że rodzic chce szczepić tylko później żeby dziecko trochę podrosło i wagi nabrało to nie robi paniki ;-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tak dalej B-) pediatra kazała podawać i to i jakby co espumisan 100 lub w razie co ten niemiecki. Kurcze może będzie dobrze :-)
Ogólnie do szczepień za 2-3 tygodnie i pediatra powiedziała, że bez problemu, że nie w 6 tygodniu -w szoku byłam!? No ale może jakaś jedna mądra, która jak widzi, że rodzic chce szczepić tylko później żeby dziecko trochę podrosło i wagi nabrało to nie robi paniki ;-)
Wiktorka88 O
Dwa pytania czy wasze dziecko już ma łzy ? i czy już oglądają rączki?
Moja ma 7 tygodni i żadnych łez, rączki oglądała kilka razy.
Moja ma 7 tygodni i żadnych łez, rączki oglądała kilka razy.
Ostatnia edycja:
Moje mają łzy ale raczej jeszcze nie oglądają, a są przecież tu najstarsze prawie spokojnie każde dziecko w swoim tempie, a odchylenie do chyba 4tyg w tych etapach jest ok
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
tekila85
Mój synek łez jeszcze nie ma, ale też jęczy przez sen ;-) wydaje często bardzo dziwne dźwięki, wręcz charczy nawet... Ale to pediatra powiedziała, że przez wiotkość krtani typową dla chłopców..
Wiol86
Moja Julka nie ma łez i nie ogląda rączek (11 tygodni dzisiaj).
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzidzianapokładzie
Moja rączek nie ogląda, jest raczej na etapie wkładania ich do buzi niezależnie od tego czy jest głodna. I tak słodko przeciera oczka jak jest śpiąca
reklama
Wiktorka88 O
O to mnie pocieszylyscie
Moja też macha raczkami i nozkami juz prawie wcale nie ma zacisnietych dloni, ale rączek też raczej nie wkłada jeszdze do buzi. Ja to jestem po prostu glupia czytam o rozwoju dzieci i później sie nakręcam mimo że eiem, że każde dziecko rozwija sie w swoim tempie.
Moja też macha raczkami i nozkami juz prawie wcale nie ma zacisnietych dloni, ale rączek też raczej nie wkłada jeszdze do buzi. Ja to jestem po prostu glupia czytam o rozwoju dzieci i później sie nakręcam mimo że eiem, że każde dziecko rozwija sie w swoim tempie.