reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Beatka współczuję.
Ja ostatnio czytalam etykietę naszego kremu co smarujemy pupę linomag do pupy ze on tez jest na wiatr i mróz i tym go będę smarowac

Wiki mowila ze nie,tylko jest przerwa taka w jednym miejscu wyglada to zle naprawde i jeszcze jakis ziarniak czy cos sie tam wdało..zszyje mnie za dwa trzy miechy bo wtedy mowila dopiero moze i mam nadzieje bede wygladac po ludzku;(
Gdybym spotkala tego doktorka mlodego glupiutkiego to bym mu powiedziala pare slow!

Betkaa ziarnina? Oby Ci nie wracała. Zaglebialam się w temat przy okazji piercingu i to dziadostwo jest. I współczuję. Biedna jesteś. Ale fajnie , że lekarka chce Cię ogarnąć.

Just oby nie było tak źle jak myślisz.

Dzieciaczki urocze ;)

Patka (dobrze odpisuje ? [emoji14] ) zerknij w siatki centylowe. Ale jak kp to dla dzieci kp a nie te z książeczki. I normy dobowe who. Zakres jest szeroki. Na oko wydaje mi się , że jest ok, ale tylko na oko. Dzieci są różne , niektóre koksują, niektóre nie ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Betka współczuje Ci ale ma pewno da sie to naprawić. Temu gamoniowi to bym łeb urwała. Ja mam wizyte w pon i już die boje tym bardziej, że ja miałam pęknięcie 3stopnia i byłam porozrywana w wzdłuż i wszerz... Taka była mała a tyle szkód mi narobiła.

Oj dziewczyny współczuję bardzo :-( żaden poród ani SN ani cc nie jest widać bez komplikacji... Tak źle i tak niedobrze :-(
Beata mnie zastanawia jakim cudem gość z innego działu mógł w ogóle Cie szyć!? Jakaś paranoja!!! Dobrze, że masz lekarza który chce pomóc.

A my od tygodnia ( chyba bo straciłam poczucie czasu) walczymy z kolkami... Chociaż sama nie wiem czy to na pewno to, bo on się pręży i krzyczy a nie kurczy nogi...ale raczej kolka. I mamy rano od 7-11, później od 17-19 i 21-23... Ręce mi już odmawiają posłuszeństwa...
Dajemy krople, teraz jeszcze probiotyk...ponoć trzeba tydzień dać mu żeby zaczął działać... Oby......bo mi żal i dziecka i sama ledwo daje rade...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry