reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Beatka współczuję.
Ja ostatnio czytalam etykietę naszego kremu co smarujemy pupę linomag do pupy ze on tez jest na wiatr i mróz i tym go będę smarowac

Wiki mowila ze nie,tylko jest przerwa taka w jednym miejscu wyglada to zle naprawde i jeszcze jakis ziarniak czy cos sie tam wdało..zszyje mnie za dwa trzy miechy bo wtedy mowila dopiero moze i mam nadzieje bede wygladac po ludzku;(
Gdybym spotkala tego doktorka mlodego glupiutkiego to bym mu powiedziala pare slow!

Betkaa ziarnina? Oby Ci nie wracała. Zaglebialam się w temat przy okazji piercingu i to dziadostwo jest. I współczuję. Biedna jesteś. Ale fajnie , że lekarka chce Cię ogarnąć.

Just oby nie było tak źle jak myślisz.

Dzieciaczki urocze ;)

Patka (dobrze odpisuje ? [emoji14] ) zerknij w siatki centylowe. Ale jak kp to dla dzieci kp a nie te z książeczki. I normy dobowe who. Zakres jest szeroki. Na oko wydaje mi się , że jest ok, ale tylko na oko. Dzieci są różne , niektóre koksują, niektóre nie ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Betka współczuje Ci ale ma pewno da sie to naprawić. Temu gamoniowi to bym łeb urwała. Ja mam wizyte w pon i już die boje tym bardziej, że ja miałam pęknięcie 3stopnia i byłam porozrywana w wzdłuż i wszerz... Taka była mała a tyle szkód mi narobiła.

Oj dziewczyny współczuję bardzo :-( żaden poród ani SN ani cc nie jest widać bez komplikacji... Tak źle i tak niedobrze :-(
Beata mnie zastanawia jakim cudem gość z innego działu mógł w ogóle Cie szyć!? Jakaś paranoja!!! Dobrze, że masz lekarza który chce pomóc.

A my od tygodnia ( chyba bo straciłam poczucie czasu) walczymy z kolkami... Chociaż sama nie wiem czy to na pewno to, bo on się pręży i krzyczy a nie kurczy nogi...ale raczej kolka. I mamy rano od 7-11, później od 17-19 i 21-23... Ręce mi już odmawiają posłuszeństwa...
Dajemy krople, teraz jeszcze probiotyk...ponoć trzeba tydzień dać mu żeby zaczął działać... Oby......bo mi żal i dziecka i sama ledwo daje rade...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry