reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć

U nas trochę problemów z brzuszkiem się pojawiło niestety... A,że mąż wrócił do pracy to od razu to boleśnie odczułam ;-)
Nasz synek rośnie jak na drożdżach i to dosłownie!!! Ostatnie dwa tygodnie przybrał 1kg!!!!!! Położna była w szoku bo przecież na początku chciała abym go dokarmiała mm lub glukozą... A on tylko na cycku tak rośnie... Obecnie skończył 5 tygodni i waży 4220;-)
Jest taki pyzaty, że jak na niego patrze to mi się z małym buddą kojarzy ;-)
Wczoraj byłam na kontroli u gin i wszystko jest ok [emoji3] za miesiąc mogę zacząć pomału się ruszać w sensie sportowym :-)

A o to i nasze szczęście :-)
DSC_1706.jpeg
received_1127332610648176.jpeg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• DSC_1706.jpeg
    DSC_1706.jpeg
    44,5 KB · Wyświetleń: 374
  • received_1127332610648176.jpeg
    received_1127332610648176.jpeg
    70 KB · Wyświetleń: 383
Dziewczyny, smarujecie dzieciom buźki czymś przed wyjściem na dwór? Powietrze jest coraz ostrzejsze i chyba czas zacząć nawilżać buziaka przed mrozem, tylko nie bardzo wiem czym, żeby było w miarę naturalnie?

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupilam krem w rossmanie na wiatr i chłód.
Dziewczyny jestem po wizycie u gin i sie zalamalam,ogladalam sie na dole w lusterku ale tak niedokladnie chyba bo moja gin jak zobaczyla co mam odwalone to tylko skrytykowala tego osła,mowi jestes mloda to czemu masz miec tak spaprane i mi za jakis czas to zszyje jeszcze raz teraz mam masciami na odbudowanie naskorka smarowac..mi sie chce ryczec.
W dodatku lekarz ktory mnie szyl dowiedzialam sie jest tu od lipca a wczesniej byl uwaga na ORTOPEDII i tskiego wzieli zeby szyl idiote..dobrze,ze ona pomoze mi to do ładu doprowadzic:(

Biedna, nie martw sie może faktycznie jak ona to naprawi to szybko wrocisz do siebie.
Ja do gina ide we wtorek. Moja mala ma dzis zly dzien, ciagle płacze i marudzi

reklama
Biora sie za cos i robia na odpieprz byle robote odwalic,zero wyczucia..no nie myslalam ze bedzie trzeba mnie poprawiac i szyc jeszcze raz,ale jak ma to wygladac lepiej to ok bo teraz jest masakra...

Do góry