reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

No to u nas od 5 do 6 rano codziennie kolka smoczuś to szymus bez tego nie uśnie no chyba ze juz długo nie śpi jest zmeczony ryczy to smoczek i tak na początku nie pomaga musze go uspokoic polulać ponosić to wtedy łaskawie weźmie smoka ,ale też zaobserwowałam u mojego ze jak poje odbije mu się i tak po 10 do 15 minut poleży sobie ale później trzeba go uspic bo jak go przetrzymam to masakra ryczy jak by go nie wiem bili czy co masakra no i oczywiście lulania na rękach albo wózek idzie w ruch .A czy wasze dziexiatka juz łysieja mojemu to robią się takie duże zakola jak tatuś ma ha ha ha śmieje się z męża ze wygladają jak dwie krople wody to się oburza ze on takich nie ma ha ha ha

reklama
U nas od 20 do 22 masakra, problem z kupka i kolka taka że NIC nie działa. Chyba jednak z,tym lozeczkiem poczekam do tego 3-miesiaca jak kolki sie skończą bo teraz jak ją tak boli to mi sie nie uda i flustracja będzie narastac
Kamila wlasnie jak sie czuja dzieci?
Wiola żyjesz?

My też mamy fride i sprawdza się :-) zamówiłam nawet druga żeby mieć w wózku na wszelki wypadek. Do tego jeszcze wodę morska żeby w razie suchego noska mieć pomoc.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Aą no i znowu po gościach jest problem w nocy. Cały czas było ok a teraz się młody obudził i taki ryk, że nie mogłam zmienić pieluszki i musiałem przerwać zakładanie nowej i opanować sytuację. Narazie cyca trzyma i je... Zobaczymy jak skończy bo tak krzyczał, że żal...

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas noc przespana z dwiema przerwami, więc nie jest źle, dziewczynka troche miała problemy z kupką, ale kiedyś któraś z Was napisała o ciepłej wodzie i o dziwo działa za każdym razem lepiej niż herbatki, cały zgromadzony arsenał wybucha od razu ;-) Nagrałam filmik więc może Ci coś Kamila pomoże, ma kilka tych stopni huśtania plus wibracje no i dźwięki można włączyć:) ona się nazywa biedronka z bright stars

Tekila moze uprzedzaj gości ze Borys nie lubi wizytowan i poproś ich niech nie siedzą długo:)
My na obczyźnie wiec gości mamy mniej za to wiecznie musze dzwonić do rodziny i sprawozdania składać ile razy beknął, jaka kupę zrobił i zdjecia wysyłać:)
Moj żuczek nie łysieje ale włosy mu jaśnieją i śmiesznie wyglada z blond odrostami:)
Dzisiaj polozna przychodzi bedzie ważyć małego, mam nadzieje ze w koncu zaczął przybierać na wadze bo na razie tylko chudł:(

reklama
U nas noc masakra chyba tesknila za tatą ktory spal na kanapie. calutka noc marudzila, jeczala a na pewno nic ją nie bolało bo dostala kropelki i popierdziala troche.Straszny wrazliwiec z tego naszego dziecka. Tekila nasza tak samo reaguje na nowych ludzi, takie egzemplarze

Do góry