reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Patka moja tez by chciala tylko na rekach, ale ja uparta ciagle ja odkladam i cenie kazde 10 min kiedy grzecznoe siedzi. w koncu sie nauczy mam nadzieję. nakgorsze, że teraz w tej szerokiej pieluszce nigdzie sie nie mieści i chyba jej nie wygodnie sie leży bo pupa jest jakby wyżej od reszty ciała

Wiki a jak długo mała musi nosić ta pieluchę?
Ja tez małemu dałam smoczek:(
Dzisiaj mały rozdarł sie w sklepie, nie mogłam go uspokoić wiec musiałam go przystawić do piersi oczywiście nie było miejsca gdzie mogłabym to zrobić i karmiłam małego na stojąco w toalecie...

Moja potrzebowała czasu żeby się do Bujaka przyzwyczaić. Dopiero w czwartek powiedziała dłużej niż 5 minut.
Ja też chciałam spróbować smoczka, ale wypluwa, nie da rady...

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

A moj ksiaze caly dzien ze mna w salonie tv wlaczone troche ksiazeczki kontrastowe troche na raczkach troche pospal przy cycu tesciowa przyszla po 15 zasnal mi na rekach i spi do teraz ale bron boze zebym go zaniosla do drugiego pokoju do lozeczka on musi slyszec kogos sam by napewno tyle nie pospal w ciszy w pokoju.
Rozek rozwalony na pol lozka kocyki itd i krolewicz spi teraz.
Maz zawsze jak wroci to on spi grzeczny a wczesniej jak sama bylam 3/4 dnia to bujanki gadanie wszystko a tata wysilac sie teraz nie musi z synkiem taki to ma fajnie.

Agica 3 tyg lub 6 okaże sie na kontroli za 2 tygodnie. w czwartek jedziemy do.rehabilitantki ma nam jakies ćwiczenia jeszcze pokazac. Moja w hustawce wytrzymala z 20 min fakt siedzialam z nia na podłodze i zaczepialam. teraz spi przy cycu, ale niech spi bo zaraz kąpiel. Moj chlop chory wiec śpimy dzis same i dzis nie kombinuje z lozeczkiem. Jutro znow zaczynamy wojne

O nie Wiktorka nawet mnie nie strasz, że to takie krótkotrwałe :( Pieluszke też daje i chyba ją przyzwyczaiłam bo teraz już cały czas musi mieć przy buzi :-) No i niezawodnie smoczek, czasem jak się wierci i nie chce spać to działa uspokajająco, ale cały czas się zastanawiam nad jego dobrym działaniem, bo wiele osób odradza smoczki... No ale jestem zdania, że wszystko co pomaga nie jest złe :) Dziewczyny a czym czyścicie nosek? Kupiłam gruszke ale niewiele, a nawet w ogóle nic nie daje i tak się zastanawiam co jest najlepsze?
Ja nam gruszke z TT ale dokupilam nosefride sprawdza się swietnie.odciagamy katarek i pozostalosci jedzenia bo malemu się ulewa

reklama
U mnie działa kładzenie na brzuszku, mała śpi nieraz i do godziny czasu ale powiem Wam, że babcia zrobiła nam wczoraj prezent i mamy w domu taką huśtawke kładę w niej księżniczke, włączam i mam nawet 30 minut czasu dla siebie a to wbrew pozorom dużo ;-) Naprawdę fajnie ją kołysze do snu, polecam świetny wynalazek :-) Jak sobie pomyśle, że pokolenie naszych rodziców było o te wszystkie sprzęty, wózki, zabawki czy kosmetyki uboższe to doceniam jeszcze bardziej teraz ich trudy wychowania :o
Co za hustawke macie? Zastanawiam się nad kupnem. W szpitalu ciągle noszę na rękach także się przyzeyczaili. .
O nie Wiktorka nawet mnie nie strasz, że to takie krótkotrwałe :( Pieluszke też daje i chyba ją przyzwyczaiłam bo teraz już cały czas musi mieć przy buzi :-) No i niezawodnie smoczek, czasem jak się wierci i nie chce spać to działa uspokajająco, ale cały czas się zastanawiam nad jego dobrym działaniem, bo wiele osób odradza smoczki... No ale jestem zdania, że wszystko co pomaga nie jest złe :) Dziewczyny a czym czyścicie nosek? Kupiłam gruszke ale niewiele, a nawet w ogóle nic nie daje i tak się zastanawiam co jest najlepsze?

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry