reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Będzie dobrze, zobaczycie. Trzymam kciuki za każdą z was! Dobrze, że jest forum, bo zauważyłam, że mało kto otwarcie mówi o tym, że początek macierzyństwa to taki hardcore, a jeszcze jak na złość moje przyjaciółki najbliższe miały spokojne i niewymagające dzieciaki, tym bardziej można wpędzić się w kompleksy.

Z cyklu ciekawostek to Julka w zeszłym tygodniu (8 tygodni) ważyła 5460 g!!! W dwa miesiące prawie podwoiła wagę urodzeniową. Biada mojemu kręgosłupowi!

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola u nas byla kolezanka ktora ma dziecko 7 mcy ktore od zawsze zasypia samo !! do tego potrafi samo sie bawić i narzeka ! no ch.. mbie wtedy narzeka

Dziewczyny teraz nie ma co myśleć o rodzeństwie bo to początek który jest najbardziej trudny... Minie rok dwa trzy i wtedy się będziecie mogli zadecydować a nie po 5-7 tygodniach...

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

E tam znam takich co zarzekali się, że żadnych więcej dzieci a dziś mają 3 i myślą o 4:-) tak więc ja nie wierzę w takie zapewnia tak szybko. Za jakiś czas zapomnisz o tych początkach i będziesz się cieszyła macierzyństwem :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam dzisiaj położna i pytała sie o antykoncepcję, opowiadała ze miała kiedyś pacjentkę ktora 8 tyg po porodzie poszła po antykoncepcje i okazało sie ze znowu jest w ciazy... z bliźniakami! Miedzy dziewczynkami było 10 miesięcy różnic, wszystkie poszły do jednej klasy:) trzeba sie pilnować dziewczyny, chociaz ja o sexie nawet nie mysle...
Mojego cos brzusio boli dzisiaj:(

Ja mialam dzisiaj położna i pytała sie o antykoncepcję, opowiadała ze miała kiedyś pacjentkę ktora 8 tyg po porodzie poszła po antykoncepcje i okazało sie ze znowu jest w ciazy... z bliźniakami! Miedzy dziewczynkami było 10 miesięcy różnic, wszystkie poszły do jednej klasy:) trzeba sie pilnować dziewczyny, chociaz ja o sexie nawet nie mysle...
Mojego cos brzusio boli dzisiaj:(
o jaaaa! dobra historia hehe
ja juz jestem zabezpieczona[emoji14]
i ja najbardziej myślę o seksie haha jutro ide do gin bo komcze polog. mam nadzieje ze wszystko po tym cięciu w środku juz jest zagojone ladnie ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez juz jestem zabezpieczona za niecale dwa tyg wizyta u mojej gin.
Moze jestem samolubna ale ja juz bedac w ciazy powiedzialam mezowi ze chyba nie chce juz dzieci dlatego jeszcze w pologu zalozylam implant.
Moj odpukac jest dosc spokojny,jak placze to przewaznie nakarmienie albo przytulenie przeze mnie wystarczy ale tragedi nie ma zobaczymy jak bedzie dalej...

Do góry