reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzięki Wiktroka będę takich szukać albo coś wydrukuje w tym stylu, może małą tym zainteresuje :-) Ja robie tak jak Patrish, ściągam troche i w razie 'w' spacerujemy z małym zapasem, chociaż szczerze przyznaje, że jeszcze nam się nie przydał :-) Gorzej w gościach niby to naturalne itd., ale zawsze jakoś głupio przy np., teściach cyca wyciągać no ale jak mus to mus.

Dziewczyny jak wygląda u waszych dzieci odczyn po szczepionce na gruzlice?
Lenka skończyła miesiac i dzis patrze, a ranka z czerwonej guli zrobil sie jakby strupek i sie martwie..
Druga sprawa, juz kiedys was pytalam, krostki na buzi, czy wasze dzieci też mają? bo mojej część sie zagoi i wyskakuja nowe, czasami co raz wiecej. niby wszyscy mówią, że to tradzik niemowlecy, ale martwie sie że to nie zniknie

Moja ma cały czas jakieś krostki na twarzy niektóre są białe a inne czerwone. A co do szczepionki to tutaj nie dają tej na gruźlicę.

wiktorka bardzo prawidlowo jak się zrobil strupek. nie mocz go. on odpadnie sam i zostanie blizna (raka jak ma każdy). nie mowili ci przy szczepieniu o tym?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa mowili tylko, że bedzie gulka czerwona. w sumie mogli mówić, ale bylam tak przejeta że wybiórczo zapamietalam..
Patka no.moja ma czerwone, niektore zakonczone bialym, najwiecej na policzkach i bledna np na dworze. strasznie mnie to martwi choc wszyscy uspokajają

Moja mala tez na takir krostki na buzi i na szyjce .polozna kazala smarowac mascia na atopowe zapalenie skory.mam balsam z biodermy na takie stany i pomaga

reklama
Wlasnie co do tych krostek .mi polozna oowiedziala ze dzieci jesli czegos nie toleruja robia im sie na buzi i dekoldzie najczesciej tam je zsypuje.to nie jest tak ze caly maluszek jest zsypany krostkami

Do góry