reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

image.jpeg Chardonays to takie kontrastowe książeczki, mi wlasnie wczoraj pielęgniarka środowiskowa przyniosła kilka i rymowanki przykazała mu czytać. Ale żuczek jeszcze nie widzi dobrze.
Dziewczyny a jak u Was z karmieniem piersią w miejscach publicznych? Ja zaczynam sie z małym wypuszczać na coraz dłuższe spacery no u w koncu bede go musiała nakarmić. Przyznam szczerze ze ja nie widuje za często karmiących mam, wiec nie wiem jak to bedzie...

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    687,1 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Agica ja wychodzę tak, żeby był nakarmiony bo szczerze nie wyobrażam sobie karmić go na takim chłodzie :-\ jakbym szła dalej w sensie ponad 2h to chyba wezmę butelkę z moim mlekiem w takim tym specjalnym termosie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na zimnie tez nie nakarmie, ale nie stresuje mnie karmienie w miejscach publicznych, wyciagam cyca i tyle tylko sie pieluszka zaslaniam i nic nie widac

Dziewczyny w poniedziałek minęło 6 tygodni od porodu a ja na nowo zaczelam krwawic. Niby nie duzo ale z dnia na dzień mocniej. Skad tak może być?

Mom a moze to miesiączka?
Lepiej to sprawdź u lekarza.
Ja sobie kawkę popijam a moj mezus podłogi szoruje, piękny widok:) cos czuje ze jak w poniedziałek wróci do pracy to cieżko mi bedzie:(

reklama
Ja caly czas krwawie w niedziele bedzie 5 tydzień. malo, ale jednak.
Tekila nie zawsze karmienie wplywa na miesiaczke, kuzynka kp a okres dostala 3 miesiace po porodzi, też sie stresowala, pojechala do szpitala i powiedzieli, że czasami tak bywa.
U nas snieg sypie, dzis raczej spacer odpuszcze młoda ma chyba katar. wiecie co zyczylam mojemu chlopu w zeszlym roku na swieta i sylwestra? zebysmy w te swieta byli juz we troje...
Moj wczoraj przeszedl sam siebie... zmienil mlodej pieluche, wycalowal ją, wykochal i mówił jak bardzo ją kocha... ciekawe co sie stalo

Do góry