reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktoria widzisz tatus moze przemyslal albo dotarlo cos do niego:)
Ja dzis bylam na wizycie u gin ale tylko zalozyc implant anty i ciekawa jestem kiedy ogolnie dostane okres przy kp i z tym implanonem.

Dziewczyny ledwo żyje. Dzieciaki mają duże zmiany w płucach wiec nie wiem kiedy poczują się lepiej i wyjdziemy. Ja nie wiem jak się nazywam. Po tych lekach bolą je brzuchy, robią kupki przy każdym pryku, a zanoszą się przez ten brzuch tak, że po przebieraniu musze je pod tlen podstawiac bo są sine i nie oddychają :/ dziś nas przenieśli do izolatki bo budziły cały oddział. Do tego musimy tu być w dwójkę z mężem czy moją mamą bo ja sama nie jestem w stanie ich utulic.... nie życzę tego nikomu...
Zdrówka dla wszystkich maluchów.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila, współczuję bardzo i trzymam kciuki z całych sił, żeby maluchy szybko wróciły do zdrowia. A tobie życzę siły i wytrwałości. Wszystko będzie dobrze!

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila tak mi szkoda Twoich dzieci,takie malutkie a musza przechodzic takie choróbska.
Dasz rade kochana!
Szybkiego powrotu do zdrówka a Tobie siły!

Zobacz załącznik 782130 Chardonays to takie kontrastowe książeczki, mi wlasnie wczoraj pielęgniarka środowiskowa przyniosła kilka i rymowanki przykazała mu czytać. Ale żuczek jeszcze nie widzi dobrze.
Dziewczyny a jak u Was z karmieniem piersią w miejscach publicznych? Ja zaczynam sie z małym wypuszczać na coraz dłuższe spacery no u w koncu bede go musiała nakarmić. Przyznam szczerze ze ja nie widuje za często karmiących mam, wiec nie wiem jak to bedzie...

nie wyobrażam sobie zima karmić w miejscu publicznym,latem to co innego sciagasz ramiączko i cyc do dzioba teraz za duzo zachodu, wiec ja jak idę na spacer to na wszelki wypadek mam ściągnięte 30 ml mleczka w butelce

reklama
Do góry