reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Zaplanuj wolny dzień mówili, będzie fajnie mówili... ;) Czekamy właśnie na doraźnej, bo po tygodniu zielonej kupy dziś pojawiła się w kupie krew :(
Wiktorka, odczyn po szczepieniu to normalka. U nas dodatkowo podszedł trochę ropą i pękł po czasie, teraz jest maleńka blizna już tylko.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie nic mi nie powiedzieli tylko tyle że jest w porządku i nie widzą przyczyny. Wiol daj znać co Ci powiedzą. Trzymam kciuki za Was.

Powiedzieli, że to może być alergia pokarmowa. Jeśli krew pojawi się raz jeszcze to mamy jechać do szpitala, dostaliśmy skierowanie.
Lekarka pytała mnie o dietę i była zszokowana, że jem wszystko. Szczerze to wkurza mnie już to, że każdy lekarz ma inną szkołę. W szpitalu przy wypisie i z książeczki przez szpital wydanej na temat kp była mowa, że można jeść wszystko, byle lekkostrawnie (żadnego smażenia, kapusty i tego typu świństw), a teraz co rusz wielce to każdego dziwi. Mam już mętlik w głowie i zaczynam czuć się jak mama, która celowo robi krzywdę swojemu dziecku byle tylko sobie podjeść :/

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przez pierwsze dwa tygodnie trzymałam się ściśle wytycznych położnej i szpitala - czyli tylko gotowany kurczak plus jakieś ziemniaki i pomidor, jakiś jałowy rosół i tak w kółko, potem wprowadzałam co raz to coś nowego aż doszłam do wniosku, że mała faktycznie w ogóle nie reaguje żadnymi kolkami ani wysypkami na mój posiłek... Teraz jem wszystko oprócz kapusty i gazowanego i jest ok więc nie wiem czy to zależy od dziecka, czy ta dieta naprawdę niewiele daje... Mi mama mówiła, że jak jest krew w kupce to może być skaza białkowa, tak miała ze mną gdy się urodziłam.

reklama
Do góry