reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
U mnie noc okropna, mloda sie budzila w lozeczku co godzine wzięłam ją do łóżka i bylo to samo tylko wstawac nie musialam. Moja w niedziele też konczy miesiac...
Ma straszne krostki na buzi i juz,sama nie wiem od czego nie są to raczej potowki, moze zapchane gruczoły?
Ma straszne krostki na buzi i juz,sama nie wiem od czego nie są to raczej potowki, moze zapchane gruczoły?
patka90.02
Moja też ma krostki na twarzy takie malutki czerwone i też sie zastanawiam co to.
Świstak spróbuj masażu brzucha. Ja czasami też przykładam jej zgięte nóżki do brzucha na sekunde i tak powtarzam pare razy i dzieck wtedy pierdzi.
Świstak spróbuj masażu brzucha. Ja czasami też przykładam jej zgięte nóżki do brzucha na sekunde i tak powtarzam pare razy i dzieck wtedy pierdzi.
patka90.02
Dzidzia ja pierwszy raz podałam jak miała 3 tyg ale chyba można wcześniej.
Czerwone krostki to chyba potowki jak zaczęłam chlodniej przykrywac to zniknęły.
Dziewczyny moje skończyły wczoraj 8 tyg i od trzech dni mają w nocy jedna przerwę w jedzeniu 23-4! Będzie lepiej !
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny moje skończyły wczoraj 8 tyg i od trzech dni mają w nocy jedna przerwę w jedzeniu 23-4! Będzie lepiej !
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
Mom to be nie zostawili nas na oddziale bo krew źle małemu pobrali i dlatego był taki wysoki wynik. ale szukając przyczyny tej zoltaczki i tak go odstawiłam wczoraj i się mecze... i ja i on... jutro o 11 mam iść na oddział zobaczyć jaki wynik wyjdzie jak spadnie to znaczy ze to zoltaczka pokarmów i może utrzymywać się do 3 miesiąca i wrócimy do karmienia...
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Życiowa
a te krostki to nie trądzik niemowlęcy po prostu? on sam przechodzi bo tak się uwalnia nadmiar hormonów.