reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Czy Wasze maluchy tez tak stekaja ciagle i sie przeciagaja albo nozkami ruszaja podczas snu?
Bo Nasz spi np w nocy i cisza cisza a co jakis czas przez sen sie przeciaga i tak stęka jakby,niewiem teraz czy wszystkie dzieci tak maja?!

Ja w nocy jak moge spac to i tak czuwam bo tego stekania slucham i niewiem czy sie budzi ale zazwyczaj robi to przez sen:)

To chyba normalne, czytałam że u dzieci dużo się dzieje przez sen, układ nerwowy próbuje przemielić informacje z całego dnia, a wszystko jest przecież nowe. Julka też wydaje mnóstwo dźwięków przez sen i robi miny, a ostatnio nawet śmieje się w głos! [emoji7]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas podobnie :-)

Dziś przyjechali teście i dzień do d...... Mały nie może zasnąć, ciągle się budzi i płacze :'( ech jednak goście na tym etapie to średnio tak..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila u nas jest to samo jak tylko ktos nowy przyjedzie, ale jiz przy drugiej wizycie jest spoko. My mielismy fatalny dzien, ale teraz juz spoko sie robi, ciekawe jak noc... podobno trzeci tydzien jest kryzysowy, dziecko zaczyna czuć i widziec inaczej i oswaja sie dlatego ciagle chce przy mamusi. Wiola zazdroszcze!!
My jutro do ortopedy jedziemy, jeszcze do neurologa chcemy isc.

reklama
My jutro mamy wizytę w patologii noworodka, pobieranie morfologii i usg głowy przez ciemiączko także cały dzień w szpitalu.... zupełnie nie wiem jak to sobie zorganizować. .. myślę że będziemy tam od 8 do 14 jakoś. Chyba się na oddział neonatologii wbiję do pokoju dla rodziców aby butle podgrzać.. ehh

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry