reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U mnie noc okropna, mloda sie budzila w lozeczku co godzine wzięłam ją do łóżka i bylo to samo tylko wstawac nie musialam. Moja w niedziele też konczy miesiac...
Ma straszne krostki na buzi i juz,sama nie wiem od czego nie są to raczej potowki, moze zapchane gruczoły?

Moja też ma krostki na twarzy takie malutki czerwone i też sie zastanawiam co to.
Świstak spróbuj masażu brzucha. Ja czasami też przykładam jej zgięte nóżki do brzucha na sekunde i tak powtarzam pare razy i dzieck wtedy pierdzi.

Moj maly tez ma krostki na buzi ale takie inne troche niz potowki znajoma polecila moczem malego przetrzec delikatnie i Wam powiem wybielilo troche.

Mom to be nie zostawili nas na oddziale bo krew źle małemu pobrali i dlatego był taki wysoki wynik. ale szukając przyczyny tej zoltaczki i tak go odstawiłam wczoraj i się mecze... i ja i on... jutro o 11 mam iść na oddział zobaczyć jaki wynik wyjdzie jak spadnie to znaczy ze to zoltaczka pokarmów i może utrzymywać się do 3 miesiąca i wrócimy do karmienia...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry