reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Na neonatologii miałam szkolenie z fizjoterapauta i wytłumaczył nam ze wcześniaki powinny mieć luzniejsze /dłuższe ubranka aby nic nie blokowało im nóżek jak je prostuja wiec 50 są juz za krótkie i noszą 56. Jedynie z polskiej firmy pinokio 56 jest już za małe.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patrish, przez większość czasu w mocy mała śpi w swoim pokoiku, choć zdarzało się też, że spała z nami jak była bardzo marudna.
Z ciuszkami u nas różnie, na moją panienkę większość ubranek 56 jest jeszcze za duża, zależy od rozmiarówki.
A z takich rzeczy na później to ja myślę jeszcze o leżaczku/huśtawce (właściwie to już jest w drodze), bo brakuje mi w salonie i kuchni możliwości odłożenia jej tak, żeby była blisko. Teraz ma już dłuższe okresy aktywności i w zasadzie jak tylko nie śpi to cały czas jest na rączkach.

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

taki leżaczek/bujaczek fajna rzecz tez chcemy kupic a na sam poczatku to mysle ze jesli juz mam ten fotelik/lezaczek samochodowy to będę go wypinać i w razie potrzeby na samym początku w tym będę małego sadzać

Betkaa jak tam? bo mnie cisza zaczyna już irytować... dziś to już zupełnie nic mi nie "dolega"...
Juz ktorys wieczor wieczorem 19-21 jak maly dosc mocno sie rusza dostaje jakis dziwnych skurczy jakby mi ktos sciskal tam na dole i promieniuje na plecy na dole dzis to spanikowalam bo nie wiedzialam jak lezec,duszno mi sie zrobilo moj wrocil to sie wydarlam ze go nie bylo ( a bylam z mama) ..i przeszlo ale to chyba te przepowiadajace mnie mecza ostatnio a tak w ciagu dnia to nic

reklama
Do góry