reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Betka a ty nie jezdzisz i tak na ktg? Z tym wywolywaniem to roznie bywa. Z corka mialam wywolany 3 dni po terminie, ale lezalam 12 dni na patologii wczesniej i to ktg rozne wychodzilo... ja czekam do czwartkowego ktg i zobaczymy. Choc licze baaaardzo, że dzis wieczorem cos ruszy ;)
No jezdze codziennie i tam kilka nawet dzis ponad 50% pokazywalo skurcze to juz szok a tak ok 30 sie wachalo...
Anuleczka a cos Cie boli cos sie dzieje? Bo mnie nic:D i tj najlepsze

Nie chce pisac o tym na otwartym. Zwyczajnie daje rade jedz teraz i nie zwlekaj ani godziny. Na rozszerzone badania czeka sie od 3-6 dni. Mnie nic nie swedzialo, troszke nogi i nie codziennie. Rano z 10 min. Wynik nie jest b. Wysoki ale to nie jedyne badania alat i aspat jakie sie wykonuje.
Zatem nie draże tematu

Co do ciuchów do karmienia to u mnie sprawdzają się zwykłe koszulki na cienkich ramiączkach, na to można zawsze coś sobie zarzucić, jakąś bluzę czy rozpinany sweterek. W Lidlu chyba w poniedziałek będą takie w trzypaku, one są dość dobrej jakości, ja poluję ;) Polecam za to zaopatrzyć się w więcej staników, bo jednak je się non stop używa i pierze więc tu warto zainwestować. Ja kupiłam zwykle w hm, ale są bardzo średnie, na noc mogą być, ale szału nie ma.
Moja niunia po mału dobija do 3,5 kg, a wasze dzieciaki będą takie już w momencie narodzin :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do ciuchów do karmienia to u mnie sprawdzają się zwykłe koszulki na cienkich ramiączkach, na to można zawsze coś sobie zarzucić, jakąś bluzę czy rozpinany sweterek. W Lidlu chyba w poniedziałek będą takie w trzypaku, one są dość dobrej jakości, ja poluję ;) Polecam za to zaopatrzyć się w więcej staników, bo jednak je się non stop używa i pierze więc tu warto zainwestować. Ja kupiłam zwykle w hm, ale są bardzo średnie, na noc mogą być, ale szału nie ma.
Moja niunia po mału dobija do 3,5 kg, a wasze dzieciaki będą takie już w momencie narodzin :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

ja zamówiłam 4 w sklepie intymna.pl mam nadzieje ze będą dobrej jakości wzięłam dwa bawełniane i dwa seni soft z usztywniany dołem miseczki. Kardigany tez już wiszą w szafie wyprane w lovelli no i mi sie przypomniałam ze miałam je wam pokazać , ale prze te moje swedzenia zapomniałam :(

a na marginesie Wiolu jak się czujesz już wszystko pod kontrola nie masz żadnych problemow coś jeszcze dodatkowo musiałaś kupić o czym nie rozmawiałyśmy na forum

Ostatnia edycja:
Ja akurat nie lubię koszulek i swetrów :-\ ogólnie nie chodzę w spodniach i raczej będę polować na sukienki wygodne :-\

I cały czas się zastanawiam pod czym na spać nasze dziecko :-\ mam jeden kocyk minky, jeden taki zwykły, dwa śpiworki.... i do niczego nie jestem przekonana :-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry