reklama
A jakieś bluzki na ramionczkach nie masz na to jakiś kardigan i jest okKurczę muszę dziś podjechać do lumpka obok mojej miejscowości bo u mnie nie na nic :-( a jak zostanę z jedna bluzka to kiepsko....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
betkaa88
Fanka BB :)
No jezdze codziennie i tam kilka nawet dzis ponad 50% pokazywalo skurcze to juz szok a tak ok 30 sie wachalo...Betka a ty nie jezdzisz i tak na ktg? Z tym wywolywaniem to roznie bywa. Z corka mialam wywolany 3 dni po terminie, ale lezalam 12 dni na patologii wczesniej i to ktg rozne wychodzilo... ja czekam do czwartkowego ktg i zobaczymy. Choc licze baaaardzo, że dzis wieczorem cos ruszy
Anuleczka a cos Cie boli cos sie dzieje? Bo mnie nic i tj najlepsze
Tola81
Nie chce pisac o tym na otwartym. Zwyczajnie daje rade jedz teraz i nie zwlekaj ani godziny. Na rozszerzone badania czeka sie od 3-6 dni. Mnie nic nie swedzialo, troszke nogi i nie codziennie. Rano z 10 min. Wynik nie jest b. Wysoki ale to nie jedyne badania alat i aspat jakie sie wykonuje.Dali ci kroplówkę i zatrzymali?
Zatem nie draże tematuNie chce pisac o tym na otwartym. Zwyczajnie daje rade jedz teraz i nie zwlekaj ani godziny. Na rozszerzone badania czeka sie od 3-6 dni. Mnie nic nie swedzialo, troszke nogi i nie codziennie. Rano z 10 min. Wynik nie jest b. Wysoki ale to nie jedyne badania alat i aspat jakie sie wykonuje.
Wiol86
Co do ciuchów do karmienia to u mnie sprawdzają się zwykłe koszulki na cienkich ramiączkach, na to można zawsze coś sobie zarzucić, jakąś bluzę czy rozpinany sweterek. W Lidlu chyba w poniedziałek będą takie w trzypaku, one są dość dobrej jakości, ja poluję Polecam za to zaopatrzyć się w więcej staników, bo jednak je się non stop używa i pierze więc tu warto zainwestować. Ja kupiłam zwykle w hm, ale są bardzo średnie, na noc mogą być, ale szału nie ma.
Moja niunia po mału dobija do 3,5 kg, a wasze dzieciaki będą takie już w momencie narodzin
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja niunia po mału dobija do 3,5 kg, a wasze dzieciaki będą takie już w momencie narodzin
Wiktorka88 O
Ja też mysle, że do karmienia to koszulki na ramiaczkach i na to sweter. Nawet nie pomyslalam, żeby dodatkowo cos specjalnego kupowac.
Co do ciuchów do karmienia to u mnie sprawdzają się zwykłe koszulki na cienkich ramiączkach, na to można zawsze coś sobie zarzucić, jakąś bluzę czy rozpinany sweterek. W Lidlu chyba w poniedziałek będą takie w trzypaku, one są dość dobrej jakości, ja poluję Polecam za to zaopatrzyć się w więcej staników, bo jednak je się non stop używa i pierze więc tu warto zainwestować. Ja kupiłam zwykle w hm, ale są bardzo średnie, na noc mogą być, ale szału nie ma.
ja zamówiłam 4 w sklepie intymna.pl mam nadzieje ze będą dobrej jakości wzięłam dwa bawełniane i dwa seni soft z usztywniany dołem miseczki. Kardigany tez już wiszą w szafie wyprane w lovelli no i mi sie przypomniałam ze miałam je wam pokazać , ale prze te moje swedzenia zapomniałam
a na marginesie Wiolu jak się czujesz już wszystko pod kontrola nie masz żadnych problemow coś jeszcze dodatkowo musiałaś kupić o czym nie rozmawiałyśmy na forum
Ostatnia edycja:
tekila85
Ja akurat nie lubię koszulek i swetrów :-\ ogólnie nie chodzę w spodniach i raczej będę polować na sukienki wygodne :-\
I cały czas się zastanawiam pod czym na spać nasze dziecko :-\ mam jeden kocyk minky, jeden taki zwykły, dwa śpiworki.... i do niczego nie jestem przekonana :-\
I cały czas się zastanawiam pod czym na spać nasze dziecko :-\ mam jeden kocyk minky, jeden taki zwykły, dwa śpiworki.... i do niczego nie jestem przekonana :-\
Ostatnia edycja:
reklama