reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Zyciowa to trzymam kciuki to Twoje wielkie chwile juz godziny Cię dzielą tylko:)
Ja na ktg czekam teraz.

Ja tez dziewczyny juz od poltora msca wszystko gotowe,do toreb do szpitala sobie jedynie wrzucilam dzis papier i chusteczki bo tu w szpitalu niby zawsze braknie takich rzeczy:p

Życiowa trzymam kciuki .A u mnie Szymek cała noc mi nie dał spać głodomor cały czas przy cynku jestem juz tak zmęczona przez te dwa dni to może ze 2 godziny spałam

Świstak rozumiem cię doskonale, ale ciesz się że mały jest głodomorkiem, odchodzą ci problemy z karmieniem i przybieraniem na wadze. Ja też kiepsko wspominam noce w szpitalu, czułam się jak zombie, w domu to przynajmniej mąż pomoże.
Ja od dwóch dni cieszę się spokojnymi nocami, wstaję tylko dwa razy, karmię, przewijam i Julka idzie spać :) Nie wysypiałam się tak chyba od siódmego miesiąca ciąży, niech to trwa!!! :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

A na dodatek 4 razy pobierają mu krew na cukier biedaczek opłacze sie wtedy prawdopodobnie wyjdę w piątek to zależy od wyników ktore jutro będą robić hemoglobine to będę miała niska i co znowe będą chcieli mnie zostawić tak jak z córką mam nadzieje ze i tym rażem ich przekonam

Życiowa kurczę ale to muszą być też emocje, że się wie, że to już prawie :-) :-) :-) trzymam kciuki i ja :-)

Świstak biedny synek tyle razy go już męczyli? A to chodzi o czy ma cukrzycę czy co????

Beatka czyli u Ciebie jest tak raczej wszędzie, że tylko robią pomiar i tyle :-\ a jakieś skurcze wychodzą??

Dzidzia no myślę, że mała poduszką nie zaszkodzi, zresztą kurczę ja jako niemowlę spałam na poduszkach i pod kołderką i żyje...:-) ja w ogóle to mam taki problem z tym wózkiem, że kiedy będzie przypięty ten taki ochraniacz od wózka to nie będę za bardzo dziecka widziała przez to, że jestem niska :-\ i myślę jak to obejść... a w każdym wózku tak miałam, że mi to przeszkadza widzieć dobrze środek wózka :-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Konkretnie mi o to chodzi..to takie podwyższenie od tego ochraniacza...Myślę czy nie dać tego do obcięcia...
1475659122088.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475659122088.jpg
    1475659122088.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 415
reklama
Tekila, to podwyższenie to akurat fajne jest moim zdaniem, nie będzie maluszkowi wiało, szczególnie, że spacerki w gondoli będą jesienią i zimą. Jak maleństwo będzie spać to wcale nie musisz zaglądać non stop. Ja tam np. specjalnie zasłaniam małą i tylko od czasu do czasu sprawdzam co u niej. Wiem, że jak będzie jej źle to na pewno da mi znać :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry