reklama
patka90.02
Fanka BB :)
A co myślisz o mięcie? Bo tylko rano ją pije, później już tylko woda.
Cześć. Znalazłam forum tydzień temu.....czytam intebsywnie. Termin z miesiączki (06.01.2016) mam na 12.10.16 pomożecie jestem w 36 czy 37 tyg ciąży. ...każdy kalkulator pokazuje inaczej..... Jak poprawnie liczyć? Pytam ponieważ w poniedziałek mialam wizyte...dziecko jest nisko, szyjka miekka, skurcze przepowiadajace i twardniejacy brzuch....moja gin powiedziała ze urodzę przed terminem.....chciałabym urodzić donoszone dziecko...dziewczynka. Z góry dziejuje.
Aleksandra91
Zaciekawiona BB
Wlasnie nie.... Mialam tylko okropny chyba masaz szyjki. Ja sie chyba zablokowalam. Nie Dali mi kroplowki na rozchulanie. Za to jakich zastrzyk na zatrzymanie. Pol nocy mialam skurcze jeszcze:/ teraz minelyA kroplówke dostałaś żeby pomóc na rozdarcie?
Wlasnie nie.... Mialam tylko okropny chyba masaz szyjki. Ja sie chyba zablokowalam. Nie Dali mi kroplowki na rozchulanie. Za to jakich zastrzyk na zatrzymanie. Pol nocy mialam skurcze jeszcze:/ teraz minely
no to zycze powodzenia mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i maluszek jest juz na swiecie
Aleksandra to dobrze, bo tak powinni. Właśnie wpierw rozkurczowe. Oksy powinno być ostatecznością. Ja myślę , że to były niestety paskudne pezepowiadające. Ale jesteś bliżej niż dalej a masaż jak by Ci zrobili, to rozwarcie by ruszyło. Pytaj co się dzieje, Twoje prawo. Ba Twoim prawem jest to , że powinni Cię poinformować i nic nie robić bez Twojej zgody, np. Taki masaż. Brrr.
Wyśpij się, póki nie ma skurczów i powodzenia. Oby szybko już poszło.
Betka a u Ciebie jak?
Szkoda , że nie sprawdziłaś czy to wody, bo to mógł być jak Papcia pisała 1 pęcherz czyli kosmówka. Ale mógł to być też podobno czop w takiej formie.
Powodzenia, też już chyba jesteś blisko
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Wyśpij się, póki nie ma skurczów i powodzenia. Oby szybko już poszło.
Betka a u Ciebie jak?
Szkoda , że nie sprawdziłaś czy to wody, bo to mógł być jak Papcia pisała 1 pęcherz czyli kosmówka. Ale mógł to być też podobno czop w takiej formie.
Powodzenia, też już chyba jesteś blisko
Joniz jak nie jesteś pewna, licz wstecz od daty porodu. 37.0. będziesz miała w środę 21.09. i takie dzieci nie są już uznawane za wcześniaki.
Wiktorka88 O
Godzina 7.20 a ja juz mam po spaniu kurde czemu nie mogę normalnie spsc teraz jak jestem na zwolnieniu??!! Beznadzieja.
Aleksandra czyli co ? Nie urodzilas?
Ja mam takie samo podejscie jak Betka, bez paniki zresztą moja położna stwierdziła, że kobieta instynktownie wie kiedy poród sie zaczyna.
Dziewczyny też tak macie, że chce wam sie siku, a jak idziecie to.macie takie uczucie jakby ktoś korek wam tam włożył? Że nic leciec nie chce?
Aleksandra czyli co ? Nie urodzilas?
Ja mam takie samo podejscie jak Betka, bez paniki zresztą moja położna stwierdziła, że kobieta instynktownie wie kiedy poród sie zaczyna.
Dziewczyny też tak macie, że chce wam sie siku, a jak idziecie to.macie takie uczucie jakby ktoś korek wam tam włożył? Że nic leciec nie chce?
reklama
tekila85
Wiktoria ja też już mam po spaniu :-) spałam UWAGA na kocu na podłodze od 5-7 bo myślałam, że zeświruje i teraz już nie zasnę .
Z tym chodzeniem do wc to ja akurat mam tak, że nawet jakbym poszła po 5min jak czuje, że mi się chce to i tak poleci ;-)
Borys się właśnie też obudził i się przeciąga na samym dole....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym chodzeniem do wc to ja akurat mam tak, że nawet jakbym poszła po 5min jak czuje, że mi się chce to i tak poleci ;-)
Borys się właśnie też obudził i się przeciąga na samym dole....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom