reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nie ma za co ja na początku bardzo spanikowałam jak dowiedziałam się że mam cukrzycę ale teraz widze ze nie jest tak źle jak się trochę pokoje człowiek to już wie co może jeść a co nie życzę wytrwałości w diecie

reklama
Cześć. Znalazłam forum tydzień temu.....czytam intebsywnie. Termin z miesiączki (06.01.2016) mam na 12.10.16 pomożecie jestem w 36 czy 37 tyg ciąży. ...każdy kalkulator pokazuje inaczej..... Jak poprawnie liczyć? Pytam ponieważ w poniedziałek mialam wizyte...dziecko jest nisko, szyjka miekka, skurcze przepowiadajace i twardniejacy brzuch....moja gin powiedziała ze urodzę przed terminem.....chciałabym urodzić donoszone dziecko...dziewczynka. Z góry dziejuje.

Aleksandra to dobrze, bo tak powinni. Właśnie wpierw rozkurczowe. Oksy powinno być ostatecznością. Ja myślę , że to były niestety paskudne pezepowiadające. Ale jesteś bliżej niż dalej ;) a masaż jak by Ci zrobili, to rozwarcie by ruszyło. Pytaj co się dzieje, Twoje prawo. Ba Twoim prawem jest to , że powinni Cię poinformować i nic nie robić bez Twojej zgody, np. Taki masaż. Brrr.
Wyśpij się, póki nie ma skurczów i powodzenia. Oby szybko już poszło.

Betka a u Ciebie jak?
Szkoda , że nie sprawdziłaś czy to wody, bo to mógł być jak Papcia pisała 1 pęcherz czyli kosmówka. Ale mógł to być też podobno czop w takiej formie.
Powodzenia, też już chyba jesteś blisko ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Godzina 7.20 a ja juz mam po spaniu kurde czemu nie mogę normalnie spsc teraz jak jestem na zwolnieniu??!! Beznadzieja.
Aleksandra czyli co ? Nie urodzilas?
Ja mam takie samo podejscie jak Betka, bez paniki :) zresztą moja położna stwierdziła, że kobieta instynktownie wie kiedy poród sie zaczyna.
Dziewczyny też tak macie, że chce wam sie siku, a jak idziecie to.macie takie uczucie jakby ktoś korek wam tam włożył? Że nic leciec nie chce?

reklama
Wiktoria ja też już mam po spaniu :-) spałam UWAGA na kocu na podłodze od 5-7 bo myślałam, że zeświruje i teraz już nie zasnę .
Z tym chodzeniem do wc to ja akurat mam tak, że nawet jakbym poszła po 5min jak czuje, że mi się chce to i tak poleci ;-)
Borys się właśnie też obudził i się przeciąga na samym dole....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry