reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
To teraz nawet nie chodzi o same słodycze bo tu nawet głupi chleb podnosi cukier jeśli chcesz to podeślę ci stronę z której możesz dużo się dowiedzieć ale szkoda że ci tejeszcze krzywej nie zrobili a który u ciebie tydzień?

U mnie też nie było wskazań bo na czczo wychodził elegancki ale mój gin kazał to zrobiłam a tu zong po godzinę dużo. A masz możliwość mierzenia sobie teraz po każdym posiłku glukometrem ?

Szkoda teraz to ci się już nie opłaca kupować bo to koszt ok 100 zł plus paski które też nie kosztują mało jeśli nie masz recepty a na dodatek w ciągu dnia 6.7 sztuk trzeba a tak jak u mnie w paczce 50 to starcza na parę dni a kosztują ok40zl teraz to tylko musisz trzymać dietę jeśli chcesz trochę zmniejszyć ten cukier

reklama
A i pozostaje ci do picia woda i herbata nie za ciemna z cytryna nic poza tym bo przynajmniej u mnie wychodził po innych piciach cukièr

Do góry