Byłam w szkole rodzenia i wiecie co? Mam najmniejszy brzuch ze wszystkich prawie,a dziewczyny termin mają na grudzien/styczen. Chociaz może tak wyglada bo jest duzo nizej
ja mam podobnie taka mała pilka lekarska z przodu i dosyć nisko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam w szkole rodzenia i wiecie co? Mam najmniejszy brzuch ze wszystkich prawie,a dziewczyny termin mają na grudzien/styczen. Chociaz może tak wyglada bo jest duzo nizej
Zauważyłam że dziewczynki lubią wychodzić wcześniej a chłopcy wolą posiedzieć dłużej w brzuszkach a u nas cukrzyków to lepiej żeby nie przenosić ciazy
Amica właśnie dziś o tym rozmawiałam z lekarzem ze jeśli diabetyków nie napisze ze musi być cesarza to takie wywoływanie jeśli nic się nie dzieje to nic dobrego bo może okazać się ze trzeba będzie robić cesarzem w 5 minut bo różnie to bywa ale zobaczymy w piątek jak u mnie będzie jeśli będą choć trochę skurcze to może mi da kroplówke z oxy costam zobaczymyŚwistak ja córę przenosiłam 2 tyg to tego łobuza mam w planie w terminie urodzić
Słyszałam ze cukrzycowe ciaze wywołuje sie w 38tc
Zaraz rozwagę ten telefon przekręca mu wyrazyAmica właśnie dziś o tym rozmawiałam z lekarzem ze jeśli diabetyków nie napisze ze musi być cesarza to takie wywoływanie jeśli nic się nie dzieje to nic dobrego bo może okazać się ze trzeba będzie robić cesarzem w 5 minut bo różnie to bywa ale zobaczymy w piątek jak u mnie będzie jeśli będą choć trochę skurcze to może mi da kroplówke z oxy costam zobaczymy
96 na czczo i 140 po posiłkuPatka ile Ci wyszedł ten cukier?
U to faktycznie wysoki a po posiłku godzinę po?96 na czczo i 140 po posiłku