reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Zauważyłam że dziewczynki lubią wychodzić wcześniej a chłopcy wolą posiedzieć dłużej w brzuszkach a u nas cukrzyków to lepiej żeby nie przenosić ciazy

Świstak ja córę przenosiłam 2 tyg :( to tego łobuza mam w planie w terminie urodzić:)
Słyszałam ze cukrzycowe ciaze wywołuje sie w 38tc

Świstak ja córę przenosiłam 2 tyg :( to tego łobuza mam w planie w terminie urodzić:)
Słyszałam ze cukrzycowe ciaze wywołuje sie w 38tc
Amica właśnie dziś o tym rozmawiałam z lekarzem ze jeśli diabetyków nie napisze ze musi być cesarza to takie wywoływanie jeśli nic się nie dzieje to nic dobrego bo może okazać się ze trzeba będzie robić cesarzem w 5 minut bo różnie to bywa ale zobaczymy w piątek jak u mnie będzie jeśli będą choć trochę skurcze to może mi da kroplówke z oxy costam zobaczymy

Amica właśnie dziś o tym rozmawiałam z lekarzem ze jeśli diabetyków nie napisze ze musi być cesarza to takie wywoływanie jeśli nic się nie dzieje to nic dobrego bo może okazać się ze trzeba będzie robić cesarzem w 5 minut bo różnie to bywa ale zobaczymy w piątek jak u mnie będzie jeśli będą choć trochę skurcze to może mi da kroplówke z oxy costam zobaczymy
Zaraz rozwagę ten telefon przekręca mu wyrazy

Agica to musiałabym go zagonić teraz bo od poniedziałku ma nocki a ja czekam do poniedziałku żeby wskoczył 38 tydzień a w dzień nie ma szans na seks teraz to co chwile do nas wpada sprawdza jak się czuje no i cora

reklama
Do góry