reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Zauważyłam że dziewczynki lubią wychodzić wcześniej a chłopcy wolą posiedzieć dłużej w brzuszkach a u nas cukrzyków to lepiej żeby nie przenosić ciazy

Świstak ja córę przenosiłam 2 tyg :( to tego łobuza mam w planie w terminie urodzić:)
Słyszałam ze cukrzycowe ciaze wywołuje sie w 38tc

Świstak ja córę przenosiłam 2 tyg :( to tego łobuza mam w planie w terminie urodzić:)
Słyszałam ze cukrzycowe ciaze wywołuje sie w 38tc
Amica właśnie dziś o tym rozmawiałam z lekarzem ze jeśli diabetyków nie napisze ze musi być cesarza to takie wywoływanie jeśli nic się nie dzieje to nic dobrego bo może okazać się ze trzeba będzie robić cesarzem w 5 minut bo różnie to bywa ale zobaczymy w piątek jak u mnie będzie jeśli będą choć trochę skurcze to może mi da kroplówke z oxy costam zobaczymy

Amica właśnie dziś o tym rozmawiałam z lekarzem ze jeśli diabetyków nie napisze ze musi być cesarza to takie wywoływanie jeśli nic się nie dzieje to nic dobrego bo może okazać się ze trzeba będzie robić cesarzem w 5 minut bo różnie to bywa ale zobaczymy w piątek jak u mnie będzie jeśli będą choć trochę skurcze to może mi da kroplówke z oxy costam zobaczymy
Zaraz rozwagę ten telefon przekręca mu wyrazy

Agica to musiałabym go zagonić teraz bo od poniedziałku ma nocki a ja czekam do poniedziałku żeby wskoczył 38 tydzień a w dzień nie ma szans na seks teraz to co chwile do nas wpada sprawdza jak się czuje no i cora

reklama
Do góry