reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny u mnie chyba poród wielkimi krokami sie zbliża, wiem że marudze i strasznie was za to przepraszam!
Brzuch jak na @ boli mnie co raz częściej, co raz bardziej. Dziś od rana do tego biegam do kibelka i mam okropne mdłości. Juz mam dosyc tej końcówki serio, najgorszy ten brzuch, że czlowiek juz sam nie wie czy to normalne że tak boli czy nie

Wiki ja tez swiruje teraz przy koncowce caly dzien obserwuje swoj organizm cos zaboli mysle ze to juz to.
Daj znac po wizycie,o ktorej masz?
Jak cos mnie zaniepokoi to napewno pojade do szpitala ale nic sie nie dzieje.
Nawet spie juz od kilku dni w miare normalnie i w nocy z dwa trzy razy tylko wstaje siknąć

Betka na 15'45 dopiero, ale fakt świruje bo tak kak wczesniej wszystko bezobjawowo tak teraz ciagle cos mnie boli

witaj w klubie ja mam tak od wczoraj cala ciąża jakbym w ciazy nie była a teraz jakaś masakra z ta szyjka :(
chciałam dziś sie przejść do galeri zobaczyć czy w h&m dostane jakiś stanik ale nie wiem czy dojdę

a jesli o spanie idzie to ja zasnelam wczoraj o 23.00 jedna pobutka na siku byla a potem wstałam o 5.30 i tak się bujam to sobie posiedzę to poleżę z książka to przeprasuje jeden ciuszek :) i tak mija 4 godzina

Patrish ja próbuje ide na poczte i zaraz jade do lidla i na chwile do firmy. Moze dam rade. Choc moj chlop juz strasznie sie boi i nie lubi jak gdzies sama chodzę. Bo ja zawsze auto zostawiam gdzies dalej i ide pieszo

to tez spróbuje , choć marne szanse na zakup, widziałam na stronie ze im się miski na E kończą a to będzie duzo zamale na mnie

jeden plus z tego ze znalazłam trzy fajne kardigany i do mnie dziś przyjadą :happy2:

to tez spróbuje , choć marne szanse na zakup, widziałam na stronie ze im się miski na E kończą a to będzie duzo zamale na mnie

jeden plus z tego ze znalazłam trzy fajne kardigany i do mnie dziś przyjadą :happy2:
Pochwal sie jak przyjdą:)
Ja dostalam wczoraj od znajomej jednej pieluszki 1 dwie paki,podklady majty jakies poporodowe a od drugiej ciuszkow dwie reklamowki wypralam wieczorem i juz wyschly potem poprasuje i poukladam rozmiarami:) to moje pierwsze ciuszki ktore dostalam reszta same nowe

reklama
Betka my duzo dostalismy wlasnie choc nie powiem trochę nakupowalam. Ja dzis słuchajcie caly dzien w domu, ciezko mi z tym, ale moze pierwsze koty za ploty

Do góry