reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wiktoria Ty jeździsz autem jeszcze jako kierowca??????
Matko ja naprawdę tyko w ostateczności i to w koło komina jadę bo się mi nie wygodnie za kółkiem choć auto mam mega wygodne:-)

Ja za chwilę idę do fryzjera na ombre i cięcie:-) już dawno powinnam pójść ale chciałam ile da przeczekać bo wiadomo po porodzie to raczej szybko nie pójdę...a ombre jest tak fajne, naturalne, że spokojnie nawet te 3miesiące będzie ok :-)
Tylko czy ja wytrzymam te ponad 2h ...

Wiktoria, Beatka jak ja Wam zazdroszczę, że już macie tak blisko do porodu :-) mi się już tak nie chce być w tym stanie...chciałabym już żeby Borys był po drugiej stronie brzuszka :-) ale chciałabym donosić bo wcześniaki często mają tyle kłopotów że zdrowiem...więc trzeba wytrzymać!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila wczoraj jak bylam na szkole rodzenia i patrzylam na inne dziewczyny to ja serio.mam malutki brzuch. Nie mam problemow z jazdą bardziej z wysiadaniem :p przyznam bez bicia, że ja robię wszystko co przed ciążą, fakt czasem sie namarudze, ale staram się żeby moje życie wygladalo normalnie. Nawet w dalszym ciągu potrafię sie przebiec jak muszę gdzies szybko byc

Tekila no troche jest roznicy ja maksymalnie jeszcze 3 tyg i szpital ale mam wieelka nadzieje ze to juz bedzie ostatecznosc i Bartuś zrobi szybciej mi niespodziankę:)

Tekila ja mam ombre i sobie chwale co msc robie odrost tylko bo mam ciemne i widac siwe wloski wtedy szalu dostaje hehe ale Ty masz jasne to lepiej:) pokaz sie juz po

Ja tez robie wszystko to co przed ciaza tylko wolniej i staram sie odpoczywac nie przesadzac bo ja to najlepiej na pelnych obrotach az moj krzyczy zebym sie opanowala:p

Betka u mnie to samo! Moj tez krzyczy na mnie, a co ja poradze ze ja tak lubie wszystko szybko szybko. Dzis się śmiał, że nie moge urodzic w przyszlym tygodniu bo on musi jechac na święto miodu i wina na motorze :p bo jak mowi, musi dobrze opic miodem pitnym

Dobre jesteście :-) ale to fajnie, że ciąża Was nie ogranicza! :-)

A ja się przed chwilą uśmiałam! Jem śniadanko, mąż krząta się po kuchni i ogarnia zmywarke- i jak skończyłam jeść wstaje a w tym samym momencie on że szklanki za mną wylał na podłogę wodę. Poleciało mi po nogach i jak skończyłam ze strachu bo myślałam, że mi wody odeszły!!! A on na to, że wody to owszem ale jemu odeszły :-) :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry