reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Wiktoria Ty jeździsz autem jeszcze jako kierowca??????
Matko ja naprawdę tyko w ostateczności i to w koło komina jadę bo się mi nie wygodnie za kółkiem choć auto mam mega wygodne:-)

Ja za chwilę idę do fryzjera na ombre i cięcie:-) już dawno powinnam pójść ale chciałam ile da przeczekać bo wiadomo po porodzie to raczej szybko nie pójdę...a ombre jest tak fajne, naturalne, że spokojnie nawet te 3miesiące będzie ok :-)
Tylko czy ja wytrzymam te ponad 2h ...

Wiktoria, Beatka jak ja Wam zazdroszczę, że już macie tak blisko do porodu :-) mi się już tak nie chce być w tym stanie...chciałabym już żeby Borys był po drugiej stronie brzuszka :-) ale chciałabym donosić bo wcześniaki często mają tyle kłopotów że zdrowiem...więc trzeba wytrzymać!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila wczoraj jak bylam na szkole rodzenia i patrzylam na inne dziewczyny to ja serio.mam malutki brzuch. Nie mam problemow z jazdą bardziej z wysiadaniem :p przyznam bez bicia, że ja robię wszystko co przed ciążą, fakt czasem sie namarudze, ale staram się żeby moje życie wygladalo normalnie. Nawet w dalszym ciągu potrafię sie przebiec jak muszę gdzies szybko byc

Tekila no troche jest roznicy ja maksymalnie jeszcze 3 tyg i szpital ale mam wieelka nadzieje ze to juz bedzie ostatecznosc i Bartuś zrobi szybciej mi niespodziankę:)

Tekila ja mam ombre i sobie chwale co msc robie odrost tylko bo mam ciemne i widac siwe wloski wtedy szalu dostaje hehe ale Ty masz jasne to lepiej:) pokaz sie juz po

Ja tez robie wszystko to co przed ciaza tylko wolniej i staram sie odpoczywac nie przesadzac bo ja to najlepiej na pelnych obrotach az moj krzyczy zebym sie opanowala:p

Betka u mnie to samo! Moj tez krzyczy na mnie, a co ja poradze ze ja tak lubie wszystko szybko szybko. Dzis się śmiał, że nie moge urodzic w przyszlym tygodniu bo on musi jechac na święto miodu i wina na motorze :p bo jak mowi, musi dobrze opic miodem pitnym

Dobre jesteście :-) ale to fajnie, że ciąża Was nie ogranicza! :-)

A ja się przed chwilą uśmiałam! Jem śniadanko, mąż krząta się po kuchni i ogarnia zmywarke- i jak skończyłam jeść wstaje a w tym samym momencie on że szklanki za mną wylał na podłogę wodę. Poleciało mi po nogach i jak skończyłam ze strachu bo myślałam, że mi wody odeszły!!! A on na to, że wody to owszem ale jemu odeszły :-) :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry