reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka współczuję hehe. .. mój się wziął za sprzątanie i przemeblowanie zrobił bo mi tak nie pasowało jak było wcześniej w sypialni... mam dylemat gdzie suszarkę postawie. .. ech... będę kombinować no bo co...

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Bryyyyy dziś szaleje w nocy z mega sposobem na nogi-miska zimnej wody!!! Jest 3 w nocy a ja siedzę z nogami w lodowatej wodzie...brrrryyyy masakra :-) Ale może pomoże bo dziś już mnie tak uratowało ( woda plus później chodzenie przez 20 minut) i spałam od 1-2:30 :-)

Tekila moj sąsiad też ma RLS, i przez zime spi z nogami za oknem. DOSLOWNIE!!!
Ile razy jak wracalismy skądś to wracal na bosaka z nogami w sniegu i to mu pozniej pomagalo zasnać.

Zjadłam dwie miski rosołu. .. zjadła bym spokojnie trzecią ale to już byłoby przegięcie[emoji14]
brakuje mi pomysłów na kolacje... zjadlabym coś coś czego dawno nie jadłam. ..
co macie w planach? :) wiec ze jest 14 ale musze w sztabki zaplanować bo nie wiem czy do sklepu trzeba iść[emoji14]
młody dopiero teraz chyba poszedł spać. .. on ma jakoś na odwrót od rana się wiercil jak coś robiłam. a teraz zjadłam i się położyłam to ten śpi. .. a jak wstanę i zacznę się ruszać to znowu będzie przeszkadzał. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

dzidzia pocieszyć cie jak napisze ze mój musi mi pomagać wstawać w wannie jak się położę bo inaczej się nie podniose[emoji14]
ale mi mały skacze w brzuchu... to też już boli...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Wcale Ci się nie dziwię;) my mamy głęboki brodzik i jak jestem bardzo zmęczona to też wolę poprosić o pomoc bo raz jak się uderzyłam w nogę to do tej pory mam siniaka i tylko się cieszyłam, że się nie przewróciłam na brzuch.

Życiowa, ale mi narobiłaś smaku na rosołek:p my dopiero skończyliśmy obiad więc o kolacji jeszcze nie myślimy. Ale na obiad u nas dziś makaron z szynką, serem żółtym i warzywami;)

Ja już z mężem przemeblowanie zrobiłam i powoli oczekujemy. Szyjka mi się skróciła i wiotka jest wiec musze przystopować ze sprzataniem i bieganiem. Jak u Was z rozstępami? Ja się załamałam..... mam na piersiach, posladkach i udach....

reklama
Aleksandra a to twoja pierwsza ciąża? mi w pierwszej wyszły rozstępy okropne mimo smarowania. biust, brzuch aż pod żebra, biodra, uda... a w tej juz nowe nie mają miejsca[emoji14]
nie przejmuj się nimi bo one robią się naprawdę bardzo jasne. po porodzie smarowalam się oliwka i bioOli a później już serum na rozstępy. ważne jest smarowanie szczególnie jak chcesz po ciąży ćwiczyć bo skóra ma masaż i się ładnie wchłania. jest elastyczna i nawilżona :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Do góry