reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

O mam to samo, chyba za bardzo ugniatam :p i nawet jak się obudzę w nocy to się nie ruszam, bo bym musiała do kibelka iść a nie chcę małej budzić :D

reklama
Mam codziennie rano ok 5 ktg, uroki życia szpitalnego [emoji6]

Napisane na iPad

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Po wysokiej krzywej cukrowej wysłali mnie na szczegółowe badania. Kłuje się pare razy dziennie, mam specjalna dietę i cukier jest w normie, wiec na szczęście obejdzie się bez insuliny [emoji106]
Jeszcze jutro badania mi porobią i mam nadzieje nie kwitnąć tu przez weekend.

Napisane na iPad

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Hej mamusie wiem ze troche późno ale czy można jeszcze do was dołączyć? Termin mam na 1.10 .
Pozdrawiam brzuchatki

Betkaa88 witaj ☺ chciałabym was zapytać o pomoc w interpretacji opisu szyjki Bo z tego wszystkiego nawet nie zapytałam gin co to dokładnie oznacza . 1-1-1. ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi☺

reklama
Betkaa88 witaj ☺ chciałabym was zapytać o pomoc w interpretacji opisu szyjki Bo z tego wszystkiego nawet nie zapytałam gin co to dokładnie oznacza . 1-1-1. ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi☺

Nie jestem.ekspertem ale kiedys trafilam na takie tlumaczenie tych 3 cyferek i pierwsza oznacza dlugosc szyjki,druga rozwarcie zewnetrzne a trzecia rozwarcie wewnetrzne tyle tylko zapamietalam:) gin zapytaj przy okazji

Do góry