reklama
tekila85
Fanka BB :)
Słyszałam o jakoś plastrach na t- tejpa czy coś takiego dla kobiet w ciąży, czy któraś z Was wie co to?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
swistak34
Po wysokiej krzywej cukrowej wysłali mnie na szczegółowe badania. Kłuje się pare razy dziennie, mam specjalna dietę i cukier jest w normie, wiec na szczęście obejdzie się bez insuliny [emoji106]
Jeszcze jutro badania mi porobią i mam nadzieje nie kwitnąć tu przez weekend.
Joani to jakie ty miałas te wyniki ze trafiłas do szpitala bo az sie wystraszyłam ze i ja tam trafie chodzi o ten ranny pomiar?
Napisane na iPad
Tekila mi mała w pierwszej ciąży uciskała na jakiś nerw i miałam okropne bóle pleców. Masaże pomagały na chwilę, o plastrach nie słyszłam wtedy. I ratowałam się.... termoforem Ale serio mi pomagało i przynosiło ulgę.
Teraz odpukać nie ma źle, ale to pewnie kwestia czasu.
Witaj MartaO
Ja nie mogę chodzić... w ogóle... zaczyna mnie boleć brzuch (ciągiem) i się spina. Gin kazał siedzieć w domu na dupie :/ ale póki z szyjką jest ok nie biorę żadnych nosp czy tym podobnych.
Teraz odpukać nie ma źle, ale to pewnie kwestia czasu.
Witaj MartaO
Ja nie mogę chodzić... w ogóle... zaczyna mnie boleć brzuch (ciągiem) i się spina. Gin kazał siedzieć w domu na dupie :/ ale póki z szyjką jest ok nie biorę żadnych nosp czy tym podobnych.
Dzidzianapokładzie
Witaj MartAo
Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji jak Ty. Ja biorę luteine i magnez. A bardzo skrócila Ci się szyjka?
Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji jak Ty. Ja biorę luteine i magnez. A bardzo skrócila Ci się szyjka?
reklama
Same twardnienia to mogą być skurcze przygotowujące macicę do porodu. Braxtona jakiegoś tam sorki nigdy nie pamiętam tej nazwy. O ile bezbolesne. Takie to ja mam wieczorami, a bóle przy chodzeniu. Ale Tobie coś tą szyjkę skróciło.
I chyba tak jak dziewczyny pisały, że długość, rozwarcie zewnętrzne i wewnętrzne (u ujścia). Więc leż jak lekarz kazał, bo dzidzia ma jeszcze czas
I chyba tak jak dziewczyny pisały, że długość, rozwarcie zewnętrzne i wewnętrzne (u ujścia). Więc leż jak lekarz kazał, bo dzidzia ma jeszcze czas