reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

O mam to samo, chyba za bardzo ugniatam :p i nawet jak się obudzę w nocy to się nie ruszam, bo bym musiała do kibelka iść a nie chcę małej budzić :D

reklama
Mam codziennie rano ok 5 ktg, uroki życia szpitalnego [emoji6]

Napisane na iPad

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Po wysokiej krzywej cukrowej wysłali mnie na szczegółowe badania. Kłuje się pare razy dziennie, mam specjalna dietę i cukier jest w normie, wiec na szczęście obejdzie się bez insuliny [emoji106]
Jeszcze jutro badania mi porobią i mam nadzieje nie kwitnąć tu przez weekend.

Napisane na iPad

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Hej mamusie wiem ze troche późno ale czy można jeszcze do was dołączyć? Termin mam na 1.10 .
Pozdrawiam brzuchatki

Betkaa88 witaj ☺ chciałabym was zapytać o pomoc w interpretacji opisu szyjki Bo z tego wszystkiego nawet nie zapytałam gin co to dokładnie oznacza . 1-1-1. ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi☺

reklama
Betkaa88 witaj ☺ chciałabym was zapytać o pomoc w interpretacji opisu szyjki Bo z tego wszystkiego nawet nie zapytałam gin co to dokładnie oznacza . 1-1-1. ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi☺

Nie jestem.ekspertem ale kiedys trafilam na takie tlumaczenie tych 3 cyferek i pierwsza oznacza dlugosc szyjki,druga rozwarcie zewnetrzne a trzecia rozwarcie wewnetrzne tyle tylko zapamietalam:) gin zapytaj przy okazji

Do góry