reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Julia na pewno zależy od ułożenia. Tylko czy nie mogly by ciagle byc tak ułożone żeby lepiej bylo czuc ? Ilez by to zmartwien odeszlo w niepamiec :) moja ruchliwa jest tak z rana, troche w poludnie, a najbardziej wieczorem.
Ja ide do szkoly rodzenia w lipcu.

reklama
Ja tez od lipca mam zamiar isc do szkoly rodzenia kolezanka mowila mi ze od ktoregos lipca rusza akurat nowy kurs, bede na badaniach to sie dowiem.
Moj rano jak sie obudze szaleje ale wieczorem najaktywniejszy:)
Ja nie musialam byc na l4 ale jestem od 11tc i na poczatku myslalam ze nie wysiedze ale mąż ile może w tyg jest ze mna ma firme to moze sobie pozwolic.
No fakt fiola mam ciagle sprzatam albo cos grzebie w domu ale kiedy mam.ochote poloze sie poczytam, na zajecia dla ciezarnych chodze i czas mi zasuwa naprawde..:) a napracuje sie jeszcze w swoim zyciu

Beatka zazdroszczę tego chodzącego zwolnienia :-) jak ja bym chciała rano kiedy się super czuje jechać do sklepu, czy do koleżanek czy nawet na działkę...

Dziewczyny a mam pytanie , ponoć po 20tc pojawiają się skurcze takie na B... Czy któraś z Was je ma i może je opisać??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam zwolnienie leżące , lekarz nie chciał mi innego wystawić , powiedział , że tylko takie wystawia. Potem mnie jeszcze brzuch trochę bolał to powiedział żeby mniej chodzić więc nawet ze sprzątaniem się ograniczam . Wcześniej tak sobie planowałam , że jak będę na zwolnieniu to będę miała mieszkanie na błysk wysprzątane , a jest jak zawsze :p
Mój mąż ( trochę strasznie to dla mnie brzmi , miesiąc temu wzięliśmy ślub cywilny i jeszcze się nie przyzwyczaiłam do tego , że go mam) , pracuje minutę drogi od Naszego bloku więc jak nie ma dużo zajęć w pracy to zachodzi do domu . Najgorsze tylko , że ma dobry charakter i co chwile komuś pomaga . Więc jak tak pracuje do 17 , a potem jeszcze od razu leci coś robić i wraca wieczorem to już jestem w takim paskudnym nastroju . Niby się nie powinnam o to złościć , ale chyba też nie dziwne że świruje po tylu godzinach sama w domu. Przydałoby się jakieś hobby dla ciężarnych :-)
Od którego tygodnia ciąży zapisywałyście się do szkoły rodzenia ? chodzicie do prywatnych czy przy szpitalu?

też zastanawiałam się na tymi skurczami Braxtona-Hicksa , tak ? mi czasami brzuch zrobi się twardy na chwilę a jak inaczej się ułożę czy przekręcę to odpuszcza i tak myślałam , że może to to , ale lepiej żeby może ktoś bardziej doświadczony i pewny się wypowiedział .

Aga no.mam nadzieję bo glupie mysli mi do głowy przychodzą. Troche czuje, ale rzadziej i.nie tak intensynie. Mimo narzekan jednak wole zeby sie ciągle ruszala :)

Kochana, wiem o czym piszesz... Ja myślałam przez te 2 dni że może, no wiesz (nie będę tego lepiej pisac) ale ze z małą jest źle.. Ale teraz! Łooo matko!
Wróciła że wzmożoną siłą [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Nosz to szok co soe od wczoraj w brzuchu dzieje ;)
Także bez stresu... Nasz dzieci, tak jak my, mają lepsze i gorsze dni ;)

Ja nie musialam byc na l4 ale jestem od 11tc i na poczatku myslalam ze nie wysiedze ale mąż ile może w tyg jest ze mna ma firme to moze sobie pozwolic.
No fakt fiola mam ciagle sprzatam albo cos grzebie w domu ale kiedy mam.ochote poloze sie poczytam, na zajecia dla ciezarnych chodze i czas mi zasuwa naprawde..:) a napracuje sie jeszcze w swoim zyciu

Dokładnie! U mnie to. Samo!! Też zaraz poszłam na wolne, jeszcze się narobimy w życiu, ;)
A że sprzątaniem.... Ja też już sprzątam tam gdzie czysto... Nosz ile można ;)

I chociaż nie pracuje to zaiwania mi ten czas niesamowicie.... Tydzień za tygodniem :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

A właśnie! Byłam na zakupach z siostrą i kupiłam małej fajne ciuszki już na 62 - 68 tak żeby na jesień i zimę (może do marca) pasowało bo za taką cenę że ne dało się przejść obojętnie ;)
Fotki na odpowiednim wątku :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry