reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tak czasem jest a najgorsze ze w takich chwilach często akurat nikomu nie pasuje pogadac tez nie raz ryczalam..
Co ta ciąża robi z czlowiekiem:D

@Tola81 mam takie samo zdanie jak ty odnośnie rożka. Dziecko się łatwiej nosi. Jest mu ciepło i jest takie osłonięte od świata zewnętrznego.
No i miska... Ciekawe jakbyś się czuła na miejscu miski...
Kefir-Tola.jpg

Doigrałaś się!
Betkaa ja się też czuję gruba szczególnie jak patrzę na zdjęcie Agnieszki. Choć przez miesiąc przybrałam tylko pół kilo jupiii!

Załączniki

• Kefir-Tola.jpg
    Kefir-Tola.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 309
A tam grube jestesmy szczuplutkie nasze malenstwa rosna i to najwazniejsze i zeby były zdrowiutkie .Dzis moj dzien u diabetologa az sie denerwuje od rana najlepsze jest to ze jak ja mam diete to dziecko tez tak bardzo nieprzybiera na wadze wiec musze sie starac jesc same takie rzeczy zeby mały nie był głodny w brzuszku .U mnie dzis piękny dzień ciekawa jestem jakie bedzie samopoczucie bo ostatnio cos ciężko ze mną

Ja sie martwię, moja ostatnio duzo mniej sie rusza. We wtorek ide do lekarza, mam nadzieję, ze wszystko bedzie ok.
Tekila ja mam odwrotnie w ogole nie chce mi sie spotykac ze znajomymi, denerwują mnie, nie wiem czemu. Moze w pracy mam staly kontakt z ludzmi i jestem zmeczona? Nie wiem, ale najchetniej po pracy siedzialabym w domu. Ja urokowi rozka tez uleglam :p takie piekne kolory i wzory wiec na pewno kupie hehe

Świstak ale Ty będziesz jadła normalnie, zdrowo i na czas, więc maluch tylko na tym zyska! Nie myśl, ze to dieta tylko inwestycja w rosnącego szkraba a i w Twoja figurę, bo nue będziesz musiała gubić potem zbędnych kilogramów[emoji6]

Ja znów chciałabym chwilę pobyć sama i robić to na co ja w tej chwili mam ochotę hehe ale tak jest jak jeden szkudnik po domu grasuje[emoji6]

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Swistak powodzenia! Ja tez uwazam, ze dziecko tylko na tym zyska, regularne posilki do tego zdrowe super! Samemu czasami ciezko tego dopilnowac, a tak wiesz ze musisz i tyle

Ja sie martwię, moja ostatnio duzo mniej sie rusza. We wtorek ide do lekarza, mam nadzieję, ze wszystko bedzie ok.
Tekila ja mam odwrotnie w ogole nie chce mi sie spotykac ze znajomymi, denerwują mnie, nie wiem czemu. Moze w pracy mam staly kontakt z ludzmi i jestem zmeczona? Nie wiem, ale najchetniej po pracy siedzialabym w domu. Ja urokowi rozka tez uleglam[emoji14]takie piekne kolory i wzory wiec na pewno kupie hehe
U mnie było tak kilka dni... Ze mała się nie ruszala. (tzn, dużo mniej) i od 2 dni znowu szaleje.... Także nie stresuj się ;)

Dzisiaj kurcze się czuję jako tako. Niby noc przespana, ale po śniadaniu mdłości. Zgagę nie mam ale odbija mi się kwasem... Bleeeee

Położyłam się na chwilę ale mała nie daje spokoju... Chyba wstanę i porcie coś w domu. U nas w końcu ma być dzisiaj ładna pogoda (wystawie nogi na slonko) bo od ponad tygodnia Tylko pada :(

Aaaaaa! I w Lidl od dzisiaj u nas ciuchy ciążowe. Pójdę obejrzeć, może cis się znajdzie ;)

Miłego dnia mamusie ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Persea no ja napewno pol nie przytylam od zeszlej wizyty...a Tobie gratuluje i oby tak dalej:D
Swistak moze tez nawiazujac do tego wyzej co napisalam zazdroszcze Ci tej diety hehe
Zobaczysz bedzie zdrowo:)

reklama
Do góry