Tola81
Fanka BB :)
Na mnie maz mowi stefka albo halinka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tekila, ja mam te skurcze... przez pewien czas były dość częste i prawdopodobnie spowodowały zmiękczenie szyjki, ale odkąd lekarz kazał mi brać magnez to są może ze 2 dziennie. A wyglądają tak że spina się na chwilkę brzuch, niebolesne ale mało przyjemne.Beatka zazdroszczę tego chodzącego zwolnienia :-) jak ja bym chciała rano kiedy się super czuje jechać do sklepu, czy do koleżanek czy nawet na działkę...
Dziewczyny a mam pytanie , ponoć po 20tc pojawiają się skurcze takie na B... Czy któraś z Was je ma i może je opisać??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie też tak zaglądam i nikogo nie maCo tu taka cisza? wszystkie sie pochowały przed burzą?