reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień dobry w ten ponury i pochmurny dzień :(
Jak mnie taka pogoda dobija :(
Spałam całą noc, tyle dobrze. Młody został dzisiaj w domu, nie umiał wstać do przedszkola przez wczorajszy mecz ;)
Zrobiły mi się wczoraj zajady okropne.. Niby posmarowałam na noc maścią z cynkiem, ale nic nie dało :(
brrrrr...

Dziewczyny, wytłumaczenie mi ten specyfik... Wczoraj byłam w sumie na plynach bo miałam mdłości... Zjadłam bardzo mało przez cały dzień, a rano na wadze pół kilo więcej
[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnieszks to woda, wypij tak jak dziewczyny mowily herbate z pokrzywy.
Ja wstalam rano i w nic sie juz nie mieszcze, ale kupowac nie bede, w nosie czekam na cieplo. Mam kilka sukienek. Aga na zajazdy wit B, masc cynkowa dodatkowo wysuszsza.

Beatka zazdroszczę tego chodzącego zwolnienia :-) jak ja bym chciała rano kiedy się super czuje jechać do sklepu, czy do koleżanek czy nawet na działkę...

Dziewczyny a mam pytanie , ponoć po 20tc pojawiają się skurcze takie na B... Czy któraś z Was je ma i może je opisać??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tekila, ja mam te skurcze... przez pewien czas były dość częste i prawdopodobnie spowodowały zmiękczenie szyjki, ale odkąd lekarz kazał mi brać magnez to są może ze 2 dziennie. A wyglądają tak że spina się na chwilkę brzuch, niebolesne ale mało przyjemne.
Co do szkoły rodzenia to ja już byłam na dwóch spotkaniach, pierwsze było w 23 tygodniu :) i chodzę na nfz, chyba lepsza ta szkoła rodzenia niż te platne, bo bardzo dużo dodatkowych darmowych zajęć i wizyt mogę mieć :)

A ja od rana sprzątam :-) zrobiłam małą drzemkę a teraz czekam na przyjaciółkę :-) jutro jedziemy na urodziny do Szwagierki i pewnie wrócimy w niedzielę :-) a w poniedziałek wreszcie pojadę te wózki obejrzeć!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe ja tez sprawdzałam kilka razy, a tu cisza. Ja wlasnie siedze w domku i szamam obiadek. Zaraz ide sprzatac, dzis mam powera wiec zaraz ide sprzątać

Do góry