reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Aga no.mam nadzieję bo glupie mysli mi do głowy przychodzą. Troche czuje, ale rzadziej i.nie tak intensynie. Mimo narzekan jednak wole zeby sie ciągle ruszala te lidlowe pościele sa super, tylko my popełniliśmy błąd taktyczny i kupilismy koldre z ikei, a do.niej pasuje tylkp pościel tez z ikei wiec wszelkie takie pokusy na mnie nie działają
Wiktorka88 O
Ale jak cos kupicie chwalcie sie!
tekila85
U mnie dziś trochę lepiej, nawet w miarę się wyspałam... zobaczymy jak będzie popołudniu.
Wiem, że te z Was które chodzą do pracy chciałby pobyć same itp. Ale po kilkudziesięciu dniach bycia w domu ( pamiętajcie, że mam leżące l4) można już oszaleć... nic się nie chce, wszystko bezsensu itp. Najlepiej jak się na l4 chodzące :-)
Co do ruchów dziecka to ja miałam kilka dni, że się tak mniej ruszał a od wczoraj to kosmos :-) jak tylko położe rękę na brzuchu to szaleje na maksa, poza tym też ale z ręką na brzuchu wyczynia takie akcje, że aż strach :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, że te z Was które chodzą do pracy chciałby pobyć same itp. Ale po kilkudziesięciu dniach bycia w domu ( pamiętajcie, że mam leżące l4) można już oszaleć... nic się nie chce, wszystko bezsensu itp. Najlepiej jak się na l4 chodzące :-)
Co do ruchów dziecka to ja miałam kilka dni, że się tak mniej ruszał a od wczoraj to kosmos :-) jak tylko położe rękę na brzuchu to szaleje na maksa, poza tym też ale z ręką na brzuchu wyczynia takie akcje, że aż strach :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Tekila wiem, rozumiem cie ty chcesz kontaktu, a ja żeby sie odczepili ode mnie bo to wlasnie jest to, ze jak ktos w ciąży mie byl to.mysli, ze czlowiek czuje sie ciągle super hiper ekstra, a ja o 21 do lozka mam ochote sie położyć, a nie siedziec po chalupkach i gadac o dupie maryni.
teraz robi sie 75g a normy to tak
GLUKOZA NA CZCZO 70-90
GLUKOZA PO 1 GODZ DO 160
GLUKOZA PO 2 GODZ DO 140
A u mnie na czczo norma 99, ciekawe czy to po staremu czy jak? Bo ja miałam 91. No nic, na glukozę idę początkiem miesiąca, to zobaczymy.
Ja wczoraj mówię do mojego, że jeszcze trochę i zacznę się nudzić w domu na L4... po czym ugryzłam się w język i stwierdziłam, że kto jak kto, ale ja nie będę. Oczywiście potwierdził ale co innego właśnie siedzieć w domu bo tak, a co innego, bo musisz.
Wiktorka88 O
Bellina dla mnie obojetne czy chcesz czy musisz to siedzenie w domu jest do kitu ja to czasami w weekendy bym do pracy poszla bo nudno po prostu pewnie jak juz ma sie dziecko w domu to inaczej, ale jak nie masz to ile mozna sprzatac i lezec?
Wiesz Wiktorka moje dziecko w żłobku
Nie no ja to przyznaje się bez bicia, jestem leń patentowy. Lubię swoją pracę i jak na codzień do niej chodzę, to jest fajnie, ale jak siedzę na L4 to nie robię nic. Odpalę jakiś film, posiedzę na forum, na FB na grupach, czy w coś pogram.
Nie no ja to przyznaje się bez bicia, jestem leń patentowy. Lubię swoją pracę i jak na codzień do niej chodzę, to jest fajnie, ale jak siedzę na L4 to nie robię nic. Odpalę jakiś film, posiedzę na forum, na FB na grupach, czy w coś pogram.
Wiktorka88 O
Bellina hehe to podziwiam, ja nie umiem tak tzn.umiem ale pozniej jestem nie do zycia taka zamulona.
Słuchajcie moj wpadł wczoraj na "genialny" pomysl, ze kupimy wieksze lozko nasze bo mloda bedzie z nami w lozku spała bo przeciez sama to moze tesknic ?! Szybko wybilam mu to z glowy,.nie dosc ze ja sie.nie wyspie, ani on to gdzie bliskosc miedzy ludzmi ? Heh. Mam nadzieje, ze mimo wszystko uda mi sie nauczyc ją od razu spac w łóżeczku
Słuchajcie moj wpadł wczoraj na "genialny" pomysl, ze kupimy wieksze lozko nasze bo mloda bedzie z nami w lozku spała bo przeciez sama to moze tesknic ?! Szybko wybilam mu to z glowy,.nie dosc ze ja sie.nie wyspie, ani on to gdzie bliskosc miedzy ludzmi ? Heh. Mam nadzieje, ze mimo wszystko uda mi sie nauczyc ją od razu spac w łóżeczku
reklama
julianign
U mnie te ruchy w brzuchu jakieś nieregularne są , ale chociaż wreszcie je czuje. Też czasami jest tak , że słabiutko a czasami mocniej. Tak się zastanawiałam , że może jak się inaczej układa i np kopie do środka brzucha to wtedy przez kilka dnia nie czuć wyraźnych kopniaków ? ( to tylko taka moja teoria , żeby się nie zamartwiać ) Dzisiaj się obudziłam o 5 nad ranem i akurat szalała a wczoraj przecz cały dzień praktycznie nic. Wasze bobasy o stałych porach są aktywne?
Ja też już jestem na L4 i też się w sumie nudzę strasznie bo sama w domu siedzę , ale jakoś leci powoli dzień po dniu . W sumie to już 6 miesiąc nam się będzie zaczynała , nie którym już się pewnie jakiś czas temu zaczął więc tak sobie myślę , że może będzie już z górki trochę, a przynajmniej bliżej niż dalej. Wybieracie się do szkoły rodzenia ?
Ja też już jestem na L4 i też się w sumie nudzę strasznie bo sama w domu siedzę , ale jakoś leci powoli dzień po dniu . W sumie to już 6 miesiąc nam się będzie zaczynała , nie którym już się pewnie jakiś czas temu zaczął więc tak sobie myślę , że może będzie już z górki trochę, a przynajmniej bliżej niż dalej. Wybieracie się do szkoły rodzenia ?