reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
@Tola81 mam takie samo zdanie jak ty odnośnie rożka. Dziecko się łatwiej nosi. Jest mu ciepło i jest takie osłonięte od świata zewnętrznego.
No i miska... Ciekawe jakbyś się czuła na miejscu miski...
Zobacz załącznik 760540
Doigrałaś się!
Betkaa ja się też czuję gruba szczególnie jak patrzę na zdjęcie Agnieszki. Choć przez miesiąc przybrałam tylko pół kilo jupiii!
No proszę PerseaNigra mnie na posmiewisko wygnała.
Agica i Betka szydera... Pieknie...
Zanotowalam, zapamietam.
Widzialam ta serie w biedronce i tylko czekalam az bedzie pompa na forum. Srednio mi sie podoba, ale dam rade.

Bellina ile łykasz ZDS foliowego i zelaza?

Zanotowalam, zapamietam.
Widzialam ta serie w biedronce i tylko czekalam az bedzie pompa na forum. Srednio mi sie podoba, ale dam rade.

Ojj wybacz moja droga wszyscy wiedzą, że sprzedają Cię w biedronce nic nie poradzisz ;)

Zanotowalam, zapamietam.

Dzielna Tola:) na pocieszenie Ci powiem ze jak mowię ze mam na imię Aga to sie mnie Anglicy pytają "jak te kuchenki?":)

Ale mnie złości dzisiaj naszły! Cały dzien zabiegany mam, rano szybko do szkoły z dzieckiem, potem do pracy, po pracy szybko do domu obiad ugotować, z psem na spacer i po córę do szkoły i od razu do okulisty. Ledwo żywa wracam do domu obiad odgrzewam a ta mała rozpuszczona jedza mi mówi ze ona tego jeść nie bedzie! Wiec zakomunikowałam im ze jestem w 6 miesiącu ciazy, jestem zmęczona j mam ich gdzies niech sobie kanapki zrobią a ja musze odpoczac:crazy:

Ale mnie złości dzisiaj naszły! Cały dzien zabiegany mam, rano szybko do szkoły z dzieckiem, potem do pracy, po pracy szybko do domu obiad ugotować, z psem na spacer i po córę do szkoły i od razu do okulisty. Ledwo żywa wracam do domu obiad odgrzewam a ta mała rozpuszczona jedza mi mówi ze ona tego jeść nie bedzie! Wiec zakomunikowałam im ze jestem w 6 miesiącu ciazy, jestem zmęczona j mam ich gdzies niech sobie kanapki zrobią a ja musze odpoczac:crazy:

I bardzo dobrze nie daj sie, ja tez przypominam w domu ze jestem w 6 mscu ciazy bo chyba czasem taki jeden tu zapomina.

Ja mam ksywe ZIUTA od groma lat moja mama tak palnela sobie kiedys i tak zostalo a kiedys pytali ejj a Ty masz na imie Zyta? :D:D

Agnes nie cierpię to juz wole Aga tym bardziej ze nawet moja mama wola na mnie Aga wiec nie wiem poci mi takie imię wymyslila

Tola nie łykam jeszcze żelaza, na razie hemoglobina w porządku. Tego folianu jedną tabletkę dziennie czyli 400. A kwas foliowy ogólnie poprawia wchłanianie żelaza, tego z pożywienia też.

reklama
Do góry