reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dokładnie Wiktorka, ja tak miałam z pierwszą Gwiazdą moją, wszystko z innej parafii :) jest oszczędność to jest dobre. Ake teraz chce ograniczyć do minimum ale po swojemu.

Tekila dokładnie tak, ale ja z tego co widzę to lepiej przejść się po sklepach a kupić na necie. Dużo taniej i często promocje.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pola no wizek, lozeczko i tym podobne kupuje ja i juz mowilam zeby mi sie.nikt.nie wpitalal. Jesli chodzibo ubranka to no coz niech kupują. Jak bedzie starsza to juz.nikomu nie dam do tego dostepu :p

Pola_1990 ja mam identyczną sytuację hemoglobina mi spadła i do kibelka mnie gania , trochę mnie to martwi , zmiana diety pomogła ?
Nam już wózek udało się wybrać firmy Anex model Sport , wszyscy sprzedawcy strasznie go zachwalają , wydaje się solidny i mi wizualnie bardzo się podoba.
Jakie łóżeczka kupujecie takie drewniane czy takie turystyczne ? jak macie już jakieś ładne znalezione to możecie podesłać :-)
Ja ciuszków już mam trochę pokupowanych , nie mogę się oprzeć , jak tak dalej pójdzie to w październiku już będę miała zapas ubrań na najbliższe 3 lata ...

Ja lozeczko chcialabym biale i raczej stacjonarne, mysle ze kolo sierpnia/ wrzesnia zaczniemy juz tak.konkternie sie rozglądać. My na wszystko zawsze mamy czas :p

Juliangin, nooo w końcu nie czuje się jakimś odmiencem, bo na necie nic nie mogłam znaleźć. Niewiem czy pomoże, bo to od pon mi tak powiedziała a wczoraj Zjadłam chyba z 2 kg trusjawek bo jak tu się oprzeć? I cały dzień dalej wycieczki miałam ;/
Ciężko to widzę z moim gotowaniem ale spróbuję, trzeba zacząć się wprawić bo po urodzeniu tez tylko gotowane jedzenie sue wsuwa...

Sent from my D2303 using Forum BabyBoom mobile app

Wiktorka to na początku mozesz decydować o ubrankach małej, pozniej ona sama zacznie, moja czasem jak sie ubierze to wstyd mi z nia z domu wyjsć:) a i spodni na tyłku nie miała od 4 lat bo nie lubi! I nie pomaga proszenie, tłumaczenie wiec zaszalej z ubrankami puki mozesz:)

Pola, szafa taka wymarzona! Super Super! Duuuużo miejsca masz :)

Ufffff... Udało mi się z zakupów przed burzą wrócić. W ostatniej chwili ;)

Coś mi znów łeb pęka dzisiaj :(
Zawsze coś.... Ehhhh

TEKILA, ja właśnie też planuje na zakupy iść w 2 połowie lipca, po urlopie, ale jakoś doczekać się nie moge i już powoli coś kupię ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Pola szafa fajowa półek a półek masz:)jak biala to ladnie bedzie wygladalo,ja ciemniejsza bede miala raczej...a i zdrowka zycze!:)
My mysle w lipcu moze sierpniu za urzadzanie pokoju sie wezmiemy mysle o lozeczku i komodce do tego a wozek tez za jakies dwa msce mysle, tesc sie napalil ze kupuje to damy znac i pojedziemy poszukac tego modelu ktory chcemy..
Poszlam do kosmetyczki jestem zadowolona i dostalam tel zeby do tesciow na obiad isc...pękam!!!

Witam Was drogie Mamusie :) od kilku dni walczę z zaparciami, niestety bezskutecznie, lekarz kazał brać czopki glicerynowe.... ale przed ciążą też miałam zawsze z tym problem, czasem potrafiłam odwiedzać toaletę raz na tydzień... tylko teraz staje się to jeszcze bardziej uciążliwe, wieczorem brzuch mam jak balon i ledwo się ruszam..:/
Ja na zakupy zamierzam zacząć robić powoli w okolicach lipca, póki co mam na razie tylko 3 pary śpiochów, które dostałam w prezencie:D ale jeszcze jest dużo czasu.
A Wy jak się czujecie? mnie od tygodnia strasznie zaczęły wychodzić żyły na nogach, szczególnie na udach, wygląda to koszmarnie:/ przy dotknięciu ręką czuć takie nabrzmiałe żyły bleee... do tego mam jakieś dziwne "uderzenia gorąca" w te nogi jak wstaję.. lekarz stwierdził, że to nic takiego.. któraś z Was tak ma/miała?

reklama
Mala Mi ja tez tak mam z tymi zylami. Tylko ja zawsze miałam bardzo widoczne i wystajace, teraz jest masakra. Po porodzie chyba pojde na jakis zabieg czy cos.
Dziewczyny jest super sukienka na dawanda, długa szara i podobno brzuszek ma sie zmiescic :) i kosztuje tulko 65 zl. Może którejś z was sie przyda :)

Do góry