reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ile ja spalam! Z godz temu sie zerwalam z lozka, moj do pracy wstal o 5 dobra zona zrobila mu sniadanie i walnelam sie dalej i tak do 9 zlecialo:)
Musze sie ruszyc wiecie na co dzis ide na lifting rzęs:D od ponad pol roku przedluzalam ale sypac mi sie teraz zaczely i kolezanka mowi zdejme Ci i zrobie lifting i teraz musze kupic tusz bo od pazdziernika nie uzywalam i nie bede umiala sie malowac:D

reklama
A maly skacze po sniadanku:) lubie jak widac tak na brzuchu wyskoki:D

Patka a Ty w nocy nie spisz czy wczoraj taki czad? Hehe

Agnieszka ja to samo latam i sprzatam pol dnia np a potem tylka z lozka nie moge podniesc plecy bola..

No ja po ciazy przede wszystkim wracam do hula hop. Mimo to boje sie, ze nie bedzie czasu na cwiczenia, ale damy rade!! Czekam na kuriera z pierwszymi ciuszkami dla mlodej !!!
Tekila ile tej cytryny dalas?

Jestem, jestem ale chora :(
Leżę z gorączka, wywaliłam męża z tymi wiertarkami z sypialni na tydzień wiec robota stoi. :/ tak wygląda wnętrze, dooosc głęboka! na dolach będą szuflady wiec będzie wygodniej.
1465380904-1d1mld.jpeg

Wzdęcia? Ja mam odwrotnie, z 6-8 razy dziennie odwiedzam kibelek. Dr. Poeiedziala ze za dużo surowego jem, kazała wystopowac owoce. A jeść więcej gotowanej marchewki, brokułów, kalafiora...
Pozatym hemiglobina mi spadła tez może przez te rewolucję.

Ja wczoraj zamówiłam zestaw w tommee tippee i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam... Ja to tych wyprawkowych zakupów jakoś ciężko wudze ogarnąć...

Poziomki :* Popadają i wyjdzie nic groźnego!! Mocno w to wierzę.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pola czadowa! Biała bedzie?
Ja chyba wiecej.nic nie kupuje, reszta rodziny za to szaleje :p choc przyznam, ze ja to mam troche inny gust i wolalabym wszystko sama z jedną siostrą, ale coz.

reklama
Ja mówiłam, że zakupy chce odłożyć do lipca ale mnie dziś rano naszło, że mój mąż od 25 czerwca ma przez całe wakacje 12stki...to za bardzo nie będę mogą z nim nigdzie jechać! A z mamą jakoś średnio nam ochotę...
Więc w przyszłym tygodniu jadę oglądać wózki, żeby już coś wybrać, później łóżeczko itp. Bo nie chcę w męża urlopie latać po sklepach :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry