reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witajcie no widze ze i ja ta aktiwie musze kupic choc pare lat jej nie jadłam bo kiedys kupiłam truskawkowa wziełam do pracy na noc i tak mnie apuszyła ze brakło mi potem spodni 5cm jak sie dziewczyny smiały trzeba było spodnie zwiazac od guzika do dziurki sznurkiem zeby mi niespadły dobrze ze to była jesien to kurtke miałam ze zasłoniła mi moje arcydzieło sznurkowe .
POZIOMKI trzymaj sie waszystko bedzie dobrze .
Dziewczyny jak tam dyskoteki w brzuszkach macie bo moj czasami takiego czadu daje ze moja mamuska powiedziała ze chyba bedzie miał ADHD

Ja po truskawkach tez mam wzdecia. Masakra, ale po ciazy chyba wszystko wróci do normy nie?
Mi sie taki cellulit porobil na udach, jak nigdy nie mialam tak teraz masakra. Fuj. Rozpoczynam walkę bankami chinskimi

Just bo u małego znaleźli lekarze "wadę" wskazująca na kilka problemów w tym cytomegalie, zd lub inne wady chromosomów. Może to byc tez niegroźny objaw, to co mozna chcemy wykluczyć

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Kochana! Nie stresuj się! Może rzeczywiście nic groźnego... Bardzo trzymam kciuki!!! [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Dzisiaj wstałam z ogromnym bólem pleców... Ale jestem sobie sama winna... Wczoraj ponad swoje siły sprzątalam. Chciałam wszystko na błysk... I teraz kurcze mam zza swoje :(

Temat zaparcia? Kurde, j mnie tragedia.. Jak tak dalej pójdzie to na ubikacji urodze ;) to samo mam ze wzdeciami. Brzuch jak balon i tak kłóje mocno :(

Poleżę sobie jeszcze a potem jak dam radę to na zakupki się wybiorę ;)

Miłego dnia mamuśki :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam zaparcia na początku ciazy to masakra była czułam sie ciężej niż teraz z wielkim brzucholem. Co dziennie rano przed śniadaniem wypijam ciepła wodę z cytryna i zjadam śliwkę albo mandarynke a na śniadanie owsiankę z mrożonymi owocami, ograniczyłam chleb i ziemniaki( które kocham) a i ograniczyłam banany. Na mnie to działa i kibelek odwiedzam przynajmniej raz dziennie:)
A jeszcze kawa tez pomaga staram sie pic jedna dziennie ale przed ciaza duzo piłam wiec sie wspomagam bezkofeinowa:)
U nas znowu piękny dzien a ja do pracy:(
Miłego dnia brzuchatki:)

Wiktorka w sobote wybrałam sie na ciążowe zakupy i w przebieralni myslalam ze sie popłacze jak sie dobrze pooglądałam w tych lustrach, celulit mam nawet na plecach:(

Ja mialam zaparcia na początku ciazy to masakra była czułam sie ciężej niż teraz z wielkim brzucholem. Co dziennie rano przed śniadaniem wypijam ciepła wodę z cytryna i zjadam śliwkę albo mandarynke a na śniadanie owsiankę z mrożonymi owocami, ograniczyłam chleb i ziemniaki( które kocham) a i ograniczyłam banany. Na mnie to działa i kibelek odwiedzam przynajmniej raz dziennie:)
A jeszcze kawa tez pomaga staram sie pic jedna dziennie ale przed ciaza duzo piłam wiec sie wspomagam bezkofeinowa:)
U nas znowu piękny dzien a ja do pracy:(
Miłego dnia brzuchatki:)

Muszę z tą ciepłą wodą i cytryną wypróbować bo już o tym słyszałam :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez wyprobuje ciepłą wodę i cytrynke. Ja tez wlasnie odstawiam ziemniaki, kalafiory, brokuły, większość owocow bo po tych tez masakra. Bede pic duzo duzo wody. Moze cos sie ruszy, zobaczymy dopiero 3 dzien wiec ciezko powiedziec. Agica no u mnie tez stad powrot do baniek, boje sie ze mi to dziadostwo zostanie wiec sprobuje zapobiegac

reklama
O celulit albo coś podobnego też mi się nagle pojawiło na udach. Ale raczej się nie martwię bo wrócę do biegania to zniknie :-) pewnie to leżenie od marca robi swoje , również w kwestii trawienia :-( zaraz wstaje i pójdę na rynek bo truskawki...
W ogóle to mi się dziś śniło, że mnie kontrola z zusu ścigała:-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry