reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nie mialam narazie nic takiego ale kolezanka na dniach bedzie rodzic a w ciazy dostala strasznych zylakow...nie wiem od czego tak sie robią..

reklama
Ja na razie mam kilks rzeczy i szczerze wam powiem, ze wiecej chyba nie kupie. Mala szybko urosnie, a duzo dostaniemy pewnie, mam kilka rzeczy na 56 i wystarczy, przeciez taki maluch to chyba z tyg na tydzien rośnie?

Ja na razie mam kilks rzeczy i szczerze wam powiem, ze wiecej chyba nie kupie. Mala szybko urosnie, a duzo dostaniemy pewnie, mam kilka rzeczy na 56 i wystarczy, przeciez taki maluch to chyba z tyg na tydzien rośnie?

Ja mam.juz kilkanascie ubranek ale wszystkie na 62 prawie...spiochy podokupuje kilka na 56 bo chyba za duzo nie ma co

Najlatwiej przez facebooka wpisac dawanda polubic i wczoraj opublikowali bestseller tyg wlasnie sukienke Afrodyta.
A jesli ktoras nie ma to wpiszcie w wyszukiwarke pl.dawanda.com i sklep nazywa sie Freeshion, a model sukienki Afrodyta. Ja juz kupilam to jak przyjdzie powiem wam czy faktycznie brzuchol sie miesci :p w ogole stronka super bo tam oglaszaja sie projektanci polscy i super rzeczy mozna wyhaczyc zwlaszczs jak są promocje

Betka ja tez mam zaledwie.kilka sztuk 56, reszta to 62 i większe. Siostra moja chodzi po lumpkach i kupuje i tak jak bylam przeciwna tak teraz jestem zachwycona :p u nas w domu 3 chlopakow i.jedna dziewczyna, ale ona ma juz prawie 18 lat yo teraz wszyscy szaleja

Przez google znalazlam afrodyta grey swietna jest ale dla szczuplych bo ja juz widze jakbym wygladala w niej jak klops:D
Mi przyjaciolka przed wyjazdem kupila kilka ciuszkow i niby uniwersalne ale bardziej dla chlopca na nastepny dzien mialam wizyte i okazalo sie ze synek takze sie smiala ze idealnie ciotka trafila:)

reklama
Do góry