reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ja na razie mam kilks rzeczy i szczerze wam powiem, ze wiecej chyba nie kupie. Mala szybko urosnie, a duzo dostaniemy pewnie, mam kilka rzeczy na 56 i wystarczy, przeciez taki maluch to chyba z tyg na tydzien rośnie?
betkaa88
Ja na razie mam kilks rzeczy i szczerze wam powiem, ze wiecej chyba nie kupie. Mala szybko urosnie, a duzo dostaniemy pewnie, mam kilka rzeczy na 56 i wystarczy, przeciez taki maluch to chyba z tyg na tydzien rośnie?
Ja mam.juz kilkanascie ubranek ale wszystkie na 62 prawie...spiochy podokupuje kilka na 56 bo chyba za duzo nie ma co
Wiktorka88 O
Najlatwiej przez facebooka wpisac dawanda polubic i wczoraj opublikowali bestseller tyg wlasnie sukienke Afrodyta.
A jesli ktoras nie ma to wpiszcie w wyszukiwarke pl.dawanda.com i sklep nazywa sie Freeshion, a model sukienki Afrodyta. Ja juz kupilam to jak przyjdzie powiem wam czy faktycznie brzuchol sie miesci w ogole stronka super bo tam oglaszaja sie projektanci polscy i super rzeczy mozna wyhaczyc zwlaszczs jak są promocje
A jesli ktoras nie ma to wpiszcie w wyszukiwarke pl.dawanda.com i sklep nazywa sie Freeshion, a model sukienki Afrodyta. Ja juz kupilam to jak przyjdzie powiem wam czy faktycznie brzuchol sie miesci w ogole stronka super bo tam oglaszaja sie projektanci polscy i super rzeczy mozna wyhaczyc zwlaszczs jak są promocje
Wiktorka88 O
Betka ja tez mam zaledwie.kilka sztuk 56, reszta to 62 i większe. Siostra moja chodzi po lumpkach i kupuje i tak jak bylam przeciwna tak teraz jestem zachwycona u nas w domu 3 chlopakow i.jedna dziewczyna, ale ona ma juz prawie 18 lat yo teraz wszyscy szaleja
betkaa88
Przez google znalazlam afrodyta grey swietna jest ale dla szczuplych bo ja juz widze jakbym wygladala w niej jak klops
Mi przyjaciolka przed wyjazdem kupila kilka ciuszkow i niby uniwersalne ale bardziej dla chlopca na nastepny dzien mialam wizyte i okazalo sie ze synek takze sie smiala ze idealnie ciotka trafila
Mi przyjaciolka przed wyjazdem kupila kilka ciuszkow i niby uniwersalne ale bardziej dla chlopca na nastepny dzien mialam wizyte i okazalo sie ze synek takze sie smiala ze idealnie ciotka trafila
Wiktorka88 O
Betka no ja raczej do malych i szczuplych naleze, przyjdzie to wam pokaże!
reklama