reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Nie mialam narazie nic takiego ale kolezanka na dniach bedzie rodzic a w ciazy dostala strasznych zylakow...nie wiem od czego tak sie robią..

reklama
Ja na razie mam kilks rzeczy i szczerze wam powiem, ze wiecej chyba nie kupie. Mala szybko urosnie, a duzo dostaniemy pewnie, mam kilka rzeczy na 56 i wystarczy, przeciez taki maluch to chyba z tyg na tydzien rośnie?

Ja na razie mam kilks rzeczy i szczerze wam powiem, ze wiecej chyba nie kupie. Mala szybko urosnie, a duzo dostaniemy pewnie, mam kilka rzeczy na 56 i wystarczy, przeciez taki maluch to chyba z tyg na tydzien rośnie?

Ja mam.juz kilkanascie ubranek ale wszystkie na 62 prawie...spiochy podokupuje kilka na 56 bo chyba za duzo nie ma co

Najlatwiej przez facebooka wpisac dawanda polubic i wczoraj opublikowali bestseller tyg wlasnie sukienke Afrodyta.
A jesli ktoras nie ma to wpiszcie w wyszukiwarke pl.dawanda.com i sklep nazywa sie Freeshion, a model sukienki Afrodyta. Ja juz kupilam to jak przyjdzie powiem wam czy faktycznie brzuchol sie miesci :p w ogole stronka super bo tam oglaszaja sie projektanci polscy i super rzeczy mozna wyhaczyc zwlaszczs jak są promocje

Betka ja tez mam zaledwie.kilka sztuk 56, reszta to 62 i większe. Siostra moja chodzi po lumpkach i kupuje i tak jak bylam przeciwna tak teraz jestem zachwycona :p u nas w domu 3 chlopakow i.jedna dziewczyna, ale ona ma juz prawie 18 lat yo teraz wszyscy szaleja

Przez google znalazlam afrodyta grey swietna jest ale dla szczuplych bo ja juz widze jakbym wygladala w niej jak klops:D
Mi przyjaciolka przed wyjazdem kupila kilka ciuszkow i niby uniwersalne ale bardziej dla chlopca na nastepny dzien mialam wizyte i okazalo sie ze synek takze sie smiala ze idealnie ciotka trafila:)

reklama
Do góry