reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka obydwoje jestescie pod wpływem hormonów ty z powodu ciaży a on ze zostanie ojcem a z tym wiaża sie pewne jak to chłopy myśla konsekwencje,a i wiesz boja sie ze zejda juz na drugi plan
A jesli chodzi o bajki ha barbi monster high i całą reszte mam w jednym paluszku po takim czasie ogladania z cora

Miłka jak u ciebie proszą o właczenie to mowia po tytule? bo moja do pewnego etapu mowiła jakis fragment i sie człowieku zastanawiaj co to i zaczełam z nia ogladac bajki i rozpoznaje je juz bez zajakniecia ale teraz młoda to sie wycwaniła i woła po tytułach

Chyba macie racie, ze hormony a ja tez raptowna jestem i czasami cos chlapne nie pomyślę.

Powiem Ci tak, jak byłam w 1 ciąży to "rzucałam" mojego kilka razy heheh ale cały czas był ze mną :D tylko do tej pory mi dogaduje, że moja ciąża to był najgorszy czas w jego życiu bo byłam nie do zniesienia i jakim cudem teraz jest tak spokojnie :D hihihi

także na spokojnie, teraz się wściekasz a później będziesz się z tego śmiać :D

Miłka jak u ciebie proszą o właczenie to mowia po tytule? bo moja do pewnego etapu mowiła jakis fragment i sie człowieku zastanawiaj co to i zaczełam z nia ogladac bajki i rozpoznaje je juz bez zajakniecia ale teraz młoda to sie wycwaniła i woła po tytułach

ja fajans bajkowy oglądam prawie od 10 lat, więc jaki mi rzucą tytułem, albo nazwą bohatera to i tak wiem co mam włączyć :-p:laugh2:

To ja dzisiaj witam się pierwsza :)
U nas pogoda okropna, pada i zimno...
U mnie też hormony... Kurde, siedzę oglądam coś i mnie na płacz zbiera [emoji32]
A za parę sekund znowu wszystko ok..

ARIA ja swojego też rzuciłam już kilka razy [emoji23]

Gardło boli mnie dalej, ale ogólnie samopoczucie rewelacja! Idę trochę posprzątac ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Pocieszylyscie mnie, nie wiem jak ja dotrwam do konca co wiecej caly czas widzę jego i tyle jego winę;) ja jestem doskonala hehe wczoraj powiedzialam, ze sie wyprowadzam to mi teraz wypomina.

U mnie ruchy czuc co raz czesciej :) a pogoda ok chyba na deszcz sie zbiera, dzis na obiadek ziemniaczki szparagi i.moze piers z kurcaka

reklama
Witajcie, śniło mi sie ze karmiłam piersią moja 9 letnia córkę az sie bałam zasnąć znowu ze moze sie mi przyśnić, ze męża tez dokarmiam:oo2:
Co do bajek to ja tez lubię koniki plony ale kocham Marta mówi:)

Ja do pracy lecę, miłego dnia dziewczyny:)
A co do mężów to moj tez teraz lekko ze mną nie ma:)

Do góry