reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Jak już tak wszystkie wstajecie to może któraś ma nadliczbowe śniadanko? :-) taaaaak mi się nie chcę iść robić nic a taaaaka jestem głodna :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekilka mi tez dzis sie niechciało robic sniadania a ze moj musiał wstac robił dla siebie to zrobił i dla mnie pierwszy raz od ha ha paru lat.

Mój mąż śpi po nocce, więc musiałam jednak sama wstać i sobie zrobić :-) a teraz dalej leżę bo się nie wyspałam... w nocy była straszna burza przez chyba 4h krążyła po okolicy i nie wiem czy spałam ciągiem 2h...

ja już zaliczyłam dwa śniadania :-p ale u mnie senna pogoda, słońca nie ma, wypiłam dwie kawy i chętnie poszałabym spać :dry:
Agica - nieźle :-p
tekila - ale Ty masz sen lekki
Wiktorka - szparagi mniam, chodzi za mną rissoto z szparagami, muszę sobie zrobić na weekend bo dziś mam kuraka

A normalnie przysnęłam :-\ już widzę kolejna noc..nic tylko filmów sobie trzeba ściągnąć bo będzie pewnie zupełnie bezsenna...
Miłka no niestety/stety zawsze miałam lekki sen i wszystko mnie budzi... trudno mi się zasypia...muszę mieć mega cieszę i ciemno...
Dziecko będę uczyła jednak spać przy różnych warunkach jak się uda...bo jak ja byłam mała to mój sen był święty i w całym domu była cisza :-) a trochę osób wtedy u dziadków mieszkało :-)

tekila ja mam tak samo byle pierdoła mnie obudzi no chyba, że moje dwa kocie budziki które jak wstanę pięćdziesiąt razy w nocy siusiu wstają np przed 4 i one przy miskach stoją one chcą śniadanie głupie:D
Ja dziś cisnę na cwaniaka męzowi powiedziałam żeby kupił coś na obiad gotowego bo ja dziś strajkuję codziennie robię nie mam pomysłow, no a panienka pojechałam sobie na paznokcie:D:D bo samej mi nie wychodzą

Ja właśnie zeszłam po rybki i się ładnie smażyć będą bo za 20 minut wstanie mój mąż :-)
Tak mi śmiesznie coś się robi z tej strony gdzie przeważnie jest Dziecko, że naprawdę myślę, że to może być ono :-)

Eeej czy jest możliwe chód takie- leżę sobie płasko i patrzę na okolice gdzie no sa już majtki i nie dość, że tam czuje takie jakby pękanie bombek to ja to widzę? ! Z jednej strony co jakiś czas mi pod skóra się rusza?! Jakby czkawka?! Czy to jest możliwe?!

ja też czasem jak leżę spokojnie to wydawało mi się, że rusza mi się trochę ale tak bardzo delikatnie...a może może tekila

reklama
Aż męża poleciałam obudzić :-) zadowolony nie był ha ha :-) wpadłam do pokoju i rzuciłam się do żaluzji :-) i mówię bo patrz patrz :-) i faktycznie widać było taki jakby skok w tym miejscu co jakiś czas... Ale byłoby śmiesznie :-)

Do góry