reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mi to raczej właśnie czkawke przypomniało, bo takie rytmiczne.. kurczę aż się nie mogę doczekać aż zacznie się ruszać i kopać :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

MIŁKA to apel do ciebie.
Rzecznik Komendy Wojewódzkiej PSP w Katowicach.

Straż apeluje do mieszkańców, by zamykali okna i nie wychodzili z domów, ze względu na duże ilości dymu powstałe z płonących tworzyw sztucznych, które magazynowano w hurtowni.

MIŁKA to apel do ciebie.
Rzecznik Komendy Wojewódzkiej PSP w Katowicach.

Straż apeluje do mieszkańców, by zamykali okna i nie wychodzili z domów, ze względu na duże ilości dymu powstałe z płonących tworzyw sztucznych, które magazynowano w hurtowni.

dzięki, widzę jak się to jara z moich okien :oo2:

Głowa nadal mnie boli[emoji24] na szczęście jutro sobota i mam nadzieje ze pośpie.

We wtorek scan i już zaczynam sie denerwować , mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

Wiktorka js w każdej ciazy przynajmniej raz mojemu mowię ze rozwód chce No mam go dosc. On ma wiecej obowiązków(bo ja wiecej wymagam) ja jestem bardziej rozdrażniona i tak tydzień bez przynajmniej 3 awantur to tydzień stracony. Musicie to przegadać, nie ma siły. Teraz za duzo hormonów na takie decyzje.

Aria mój tez mówi ze ze mną w ciazy nie da sie wytrzymać [emoji23][emoji23][emoji23]

Tekila ja moje zawsze uczone ze e ciagu dnia jedt hałas.
Burze uwielbiam
Możliwe, dzidziuś coraz większy :)

Agica ja sie boje oczy zamykać bo takie porąbane mam sny[emoji33]

Betka pochwał sie:)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

1463150677-311gfa.jpeg

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Ja dziś idę na nic do rodziców, lubię burze ale jak jest mąż w domu :-) a jak ma nocki to tak średnio :-) zresztą pogadam trochę z mama :-)

A ja się dziś mile wzruszyłam bo za pośrednictwem mojej strony dla uczniów dostałam od klas 6 takie piękne zaproszenie na zakończenie ich edukacji :-) baaardzo to mile :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Piątek 13-go i wszystko jasne... w drodze do pracy o mało co nie wjechała we mnie, a raczej ja w nią ciężarówa. Gościu mnie nie zauważył, a ja ledwo wyhamowałam :/ masakra, dalej jestem zestresowana. Chyba jednak kupię adapter do pasów.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry