reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka no jeździ na motocrossie a Twój?
obejrzałam pierwszą miłość i tak sobie dalej leniuchuję:D

Moj na turystyku/plastiku.
Dziewczyny znow pomarudze. Nie wiem czy nie odejsc od niego. Mam dosc od kilku dni grubo przegina, czepia sie ciagle. Wiem, ze.jest zmeczony wiem ze ma duzo na glowie, ale bez przesady. Ja mam.na prawde szczerze dosc i nie wiem czy.nie doszlismy do takiego.momentu, ze nie ma powrotu. Nie chcr tak zyc, ciagle sie.kłócić zwlaszcza teraz

Wiktoria nie znamy Twojej sytuacji ale rozstanie to zbyt poważna sprawa na forum..tak mi się wydaje... zwłaszcza teraz kiedy hormony buzują..Ja nie śmiałabym czegoś takiego Tobie doradzać.
Może rozmowa na neutralnym gruncie, albo jakiś przyjaciel który Wam pomoże się dogadać...?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W ciąży bardzo mocno odczuwamy negatywne emocje. Może zrób taki test. Wyobraź sobie, że odeszłaś od niego a on np. miał wypadek i kaplica. Sądzisz, że żałowałabyś swojej decyzji?

reklama
Do góry