no baaa przy dwóch córkach, toż to klasykamy little pony? uwielbiałam
reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Chyba macie racie, ze hormony a ja tez raptowna jestem i czasami cos chlapne nie pomyślę.
swistak34
Wiktorka obydwoje jestescie pod wpływem hormonów ty z powodu ciaży a on ze zostanie ojcem a z tym wiaża sie pewne jak to chłopy myśla konsekwencje,a i wiesz boja sie ze zejda juz na drugi plan
A jesli chodzi o bajki ha barbi monster high i całą reszte mam w jednym paluszku po takim czasie ogladania z cora
A jesli chodzi o bajki ha barbi monster high i całą reszte mam w jednym paluszku po takim czasie ogladania z cora
swistak34
Miłka jak u ciebie proszą o właczenie to mowia po tytule? bo moja do pewnego etapu mowiła jakis fragment i sie człowieku zastanawiaj co to i zaczełam z nia ogladac bajki i rozpoznaje je juz bez zajakniecia ale teraz młoda to sie wycwaniła i woła po tytułach
Chyba macie racie, ze hormony a ja tez raptowna jestem i czasami cos chlapne nie pomyślę.
Powiem Ci tak, jak byłam w 1 ciąży to "rzucałam" mojego kilka razy heheh ale cały czas był ze mną tylko do tej pory mi dogaduje, że moja ciąża to był najgorszy czas w jego życiu bo byłam nie do zniesienia i jakim cudem teraz jest tak spokojnie hihihi
także na spokojnie, teraz się wściekasz a później będziesz się z tego śmiać
Miłka jak u ciebie proszą o właczenie to mowia po tytule? bo moja do pewnego etapu mowiła jakis fragment i sie człowieku zastanawiaj co to i zaczełam z nia ogladac bajki i rozpoznaje je juz bez zajakniecia ale teraz młoda to sie wycwaniła i woła po tytułach
ja fajans bajkowy oglądam prawie od 10 lat, więc jaki mi rzucą tytułem, albo nazwą bohatera to i tak wiem co mam włączyć
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
To ja dzisiaj witam się pierwsza
U nas pogoda okropna, pada i zimno...
U mnie też hormony... Kurde, siedzę oglądam coś i mnie na płacz zbiera [emoji32]
A za parę sekund znowu wszystko ok..
ARIA ja swojego też rzuciłam już kilka razy [emoji23]
Gardło boli mnie dalej, ale ogólnie samopoczucie rewelacja! Idę trochę posprzątac
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas pogoda okropna, pada i zimno...
U mnie też hormony... Kurde, siedzę oglądam coś i mnie na płacz zbiera [emoji32]
A za parę sekund znowu wszystko ok..
ARIA ja swojego też rzuciłam już kilka razy [emoji23]
Gardło boli mnie dalej, ale ogólnie samopoczucie rewelacja! Idę trochę posprzątac
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Pocieszylyscie mnie, nie wiem jak ja dotrwam do konca co wiecej caly czas widzę jego i tyle jego winę ja jestem doskonala hehe wczoraj powiedzialam, ze sie wyprowadzam to mi teraz wypomina.
Wiktorka88 O
U mnie ruchy czuc co raz czesciej a pogoda ok chyba na deszcz sie zbiera, dzis na obiadek ziemniaczki szparagi i.moze piers z kurcaka
reklama
Agica:)
Witajcie, śniło mi sie ze karmiłam piersią moja 9 letnia córkę az sie bałam zasnąć znowu ze moze sie mi przyśnić, ze męża tez dokarmiam
Co do bajek to ja tez lubię koniki plony ale kocham Marta mówi
Ja do pracy lecę, miłego dnia dziewczyny
A co do mężów to moj tez teraz lekko ze mną nie ma
Co do bajek to ja tez lubię koniki plony ale kocham Marta mówi
Ja do pracy lecę, miłego dnia dziewczyny
A co do mężów to moj tez teraz lekko ze mną nie ma