reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

WIKTORKA88 kurcze, oby było ok!
:(
Ja zjadłam właśnie pierogi ruskie i się położyłam... Julka zaczęła się wiercić ;) chyba jej też smakowało ;)

BETKAA ja już teraz nie daje rady po schodach wejść co dopiero ćwiczyć ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no humorki to ja też mam czasem wstanę rano i jakaś obrażona jestem na cały świat..
Wiktorka trzymam kciuki,żeby nie było za dużo szkód

No cora ma zapalenie ucha krople antybiotyk i do piatku siedzi w domu.Wiktorka trzymam kciuki mam nadzieje ze z toba wszystko ok ponad dwa tygodnie temu siostrzenica rozwaliła auto masakra .Ja jestem sama w szoku bo ciaza mnie bardzo uspokoiła nie denerwuje sie ani zabardzo nic mi nie przeszkadza nawet jak cora ma nieporzadek w pokoju to przedtem robiłam awantury ze ma sprzatac a teraz popatrze troche ogarne za nia a reszte ona i jest ok nawet mężus mnie tak niedenerwuje dobrze by było zeby tak zostało ha ha

Nie nie nawet nie trzeba, jest tylko ryska. Tylko moj pedant i na tym punkcie ma hopla, teraz mysle ze mogłam nie mowic tylko powiedziec ze ktos we mnie wjechal :(
Ale dziewczyny bede miala córeczkę :)

reklama
Do góry