reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Super Wiktorka gratuluje! A mezus to niech Bogu dziękuje ze Ty i córcia całe jesteście!

Świstak biedna mała:(

Poziomki jak tylko łóżeczko! Synusia w różowe sukieneczki bedziesz ubierała?;)

reklama
Witam postanowilam do was dolaczyc, termin mam na 26 pazdziernika, a ze to ciaza blizniacza to pewnie bedzie troszke wczesniej.To moja wymarzona i wystarana ciaza z zaplodnienia in vitro a w zasadzie z ICSI, no i pewnie bede babcia wsrod was dziewczyny bo mam 38 latek prawie.
Mam do was pytanie czujecie juz pierwsze ruchy?Jezeli tak to w ktorym tygodniu zaczelyscie cos czuc.U mnie 16 tydzien sie konczy i nic, gin twierdzi ze lada dzien powinnam cos czuc bo maluchy bardzo aktywne byly podczas usg.

Agica to fajnie ucieszylam sie ze jest nas wiecej w tym wieku :), bo w klinice moim ulubionym zajeciem na poczekalni bylo szukanie kobiet starszych odemnie i przyznam, ze to nie bylo latwe zadanie.

Jedno z dzieciatek jest prawdopodobnie
Znasz juz płcie maluszków?
A jak sie czujesz z podwójna dawka hormonów?
Jedno z dzieciatek to prawdopodobnie dziewczynka, drugie skutecznie ukrywa co ma miedzy nozkami.
Co do podwojnej dawki hormonow bylo strasznie wymioty dreczyly mnie dzien i noc, teraz powoli zaczynam odczuwac ulge.
A ty juz wiesz kogo nosisz w brzuszku?

reklama
Do góry