reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

No, gotowe już :)

WIKTORKA śliczny wózek! Masz może linka do niego?

W sumie nie pomyślałam o balsamie samoopalajacym... Nie ma po czymś takim plam?
Coś zapowiada się że w to lato będę blada ;)

TEKILA ale numer
[emoji23]
Chyba się tym nie smarowalas? ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha Beatkaa 1 kg mniej niż ostatnio(67kg), czyli 66kg :p

Aria dzięki za wyjaśnienia, mam nadzieje ze u Ciebie wszystko w porządku juz teraz.

Wiktorka88 mi również wózek się podoba śliczny!, Ja doszłam do wniosku, że w sypialni łóżeczko w salonie kołyska. A mieszkamy na wsi wiec spacery w zimie odpadają jedynie do sklepu, rodziny a to i tak w foteliku/leżaczku, gondola przydaje się 6msc czyli na wiosnę juz spacerówka a wiem ze te 3 w 1 są ciężkie dlatego Poprostu kupie dobra spacerówke.

Swistak zdrówka dla cory!! Ja zauważyłam że w ciąży zrobiłam się bardziej czuła dla zuzy pozwalam ba!Lubie nawet jak śpi z nami i tez leżę i paCzee na nią jak śpi...

No właśnie się tym posmarowałam i zaczęło się kleić:-) :-) :-) ech stało koło oliwki no to tak wyszło :-)

Ja właśnie przygotowuje spaghetti :-) oby było dobre...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mmmmm spaghetti :)
Smacznego ;)

Kurcze, mam ostatnio spadek apetytu... Od tygodnia nie mam na nic ochoty... Oczywiście, jem bo wiem że muszę, dla dzidzi... Ale jakoś nie mam ochoty na nic...
Czy to normalne? :(

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie dziś ogórkowa i klopsy z indyka

ja też nie mam smaków ani chęci na konkretne rzeczy, jem jak mi w brzuchu burczy

To tak jak i u mnie :-\ mogłabym tylko pić ale jeść trzeba :-)
Spaghetti chyba było smaczne bo mąż całe zjadł :-) musiałam jak dziecku pokroić makaron bo zawsze Go to denerwuje jak je he he :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie ciag dalszy kryzysu, rozwalilam to auto co na sprzedaż bylo. Moj zly, a mi tak sie ryczec chce ze szkoda gadac

Wiktorka biedna a co się stało wjechałaś w kogoś?
Mam nadzieję, że ok z Tobą...nie denerwuj się!

Ja też zjadłam obiad przed chwilą
Wiecie co, dziś na zajęciach oczy zrobiłam bo była dziewczyna która ma termin na 15-23 maja !!!! i normalnie ćwiczyła brzuchol już taki wielki podziwiam:)

reklama
No na parkingu zastawila mnie pani chcialam wyjechac i uderzylam. Moj zly na mnie pani mowi ze czyba nic sie nie stalo, ale ma dac znac po 16. Trzymajcie kciuki bo jak mi znizki poleca to mnie zabije

Do góry